reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry!!
Dzieki Wam obecnym tu na forum , myśle pozytywnie i wiem, ze mogę liczyć na dobre słowo, wsparcie lub kopniaka w razie potrzeby
w środę transfer.. Dziś około południa jedziemy do kliniki dowiedzieć sie jak tam nasze maluszki ;-)

juz chce zabrać je do domku!

3mam kciuki za Was Wszystkie!!!

milego poniedziałku :tak:

reklama
Zycze wszystkim milego dnia, u mnie dzisiaj juz -15 stopni. Ciagle czekam na @ i jak na zlosc nie przychodzi, wiec wszystko wskazuje na to, ze transferu moich mrozaczkow przed swietami nie bedzie:(

Kate071 - witaj. Dawno Cię tutaj nie było. A może @ nie przychodzi bo stał się mały cud? :) Czego z całego serca Ci życzę kochana.

A ja już dzisiaj w pracy i czekam niecierpliwie na wieści od mojego lekarza.

Cześć dziewczynki miałam nie małe zawirowanie przez ostatnie dni i nie mogłam tu z wami pogadać ale dziś chociąż na chwilkę mam dobre wieści w sobote zrobiłam II weryfikacje bety i wyszła 236 czyli stał się cud i oby trwal przez całe 9 m-cy.KINGA trzymam kciuki za twoją betkę musi się udać, pozdrawiam trzymaj się dzielnie.

dzień dobry Kobitki:)

Domi gratuluję pięknej betki:-)

kinga trzymaj się dzielnie... betka na pewno pięknie rośnie:-)

Dziewczyny myślicie że powinnam w 6 dpt zrobić betkę?

Domi - gratuluję :)

Asiex - ja robiłam w 12dpt - tak jak miałam zaleconą. Długo się czekało ale dziś myślę, że uniknęłam większych nerwów.

Cześć dziewczyny - weekend mnie nie było i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić :/
Domi - gratuluję Ci serdecznie :))))))))) Super beta :)
Asiex - trzymam kciuki - ja w 10dpt zrobiłam betę....odczekaj jeszcze chwilkę może...po co Ci nerwy....
A ja za spodniami ciążowymi muszę się rozejrzeć chyba...niby brzuszka jeszcze nie ma ale spodnie jakoś cisną...

dzięki dziewczyny... maci rację, nie ma sensu się nakręcać, w przyszły wtorek będzie 12 dpt i wtedy zrobię test... to tylko tydzień i jeden dzień:-)

reklama
Asiex - ja skusiłam się na zrobienie w 6 dniu, ale tylko temu, że miałam zalecone zrobienie badań progesteronu. Tak to bym nie robiła specjalnie badania takiego.

Domi123
- super betka. Cyfry masz jak dla mnie powalające. No i spokojnych 9 m-cy Ci życzę.

Różyczka82 - no to super. Znaczy się maluszki się rozpychają skoro potrzebujesz spodni większych.

Ja nadal czekam na maila od swojego lekarza i przyznam, że ciut się denerwuję.

Ostatnia edycja:
Do góry