reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Dziewczyny mam hcg całkowite ( tak niby się nazywa u mnie beta) 11,66 - ciut małą. Więc sama nie wiem czy się udało czy nie. Dziewczyny znacie się na tym? Ja jestem 11 dzień po transferze, 2 dniowe zarodki. A propo jaki powinien być przyrost? I co jaki czas?
Kinga w invimedzie każą robić test w 14 dniu pt, u Ciebie dopiero 11sty, a już betka jest, więc na pewno wszystko jest dobrze , z tego co wiem to powinno się betę powtarzać co dwa dni i sprawdzać przyrost, który powinien się podwajać - głowa do góry, pojutrze na pewno będzie o wiele większa :-)
Kinga_1
Kinga no to wszystko na dobrej drodze. Przyrosty bety powinny być około 66% co 48 godzin i 118% co 72 godziny.
trzymam za Was zeby betka ładnie przyrastała.
Hola - 6 dzień po transferze miałam 2,32, a dzisiaj zaczyna mi się 11 dzień i mam 11,66 to chyba przyrost jest prawidłowy. Czyli najwcześniej czy wzrosła powinnam sprawdzić za 48 godzin?
A propo jakie miałyście betki dziewczyny w podobnym czasie jak ja?
KINGA GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!! wiedzialam ze ci sie uda! jak sie czujesz z ta wiadomoscia? jak Twoj maz??
DZIEWCZYNY OCZEKUJACE NA TESTY jestem z Wami,trzymam kciuki.
sorki,nie pisalam dawno bo u mnie nic nowego,czekam na @ ma przyjsc moze dzisiaj i zaczynam wyciszanie. buziaki!
DZIEWCZYNY OCZEKUJACE NA TESTY jestem z Wami,trzymam kciuki.
sorki,nie pisalam dawno bo u mnie nic nowego,czekam na @ ma przyjsc moze dzisiaj i zaczynam wyciszanie. buziaki!
reklama
Kinga_1
Romka - na razie się boję, że hcg za małe ( ale mam nadzieję, że jednak dobre). Ale poczekam na wieści od lekarza i zobaczymy. Dzisiaj mu prześlę wyniki i najpóźniej jutro mi odpisze co i jak.
Podziel się: