reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam hcg całkowite ( tak niby się nazywa u mnie beta) 11,66 - ciut małą. Więc sama nie wiem czy się udało czy nie. Dziewczyny znacie się na tym? Ja jestem 11 dzień po transferze, 2 dniowe zarodki. A propo jaki powinien być przyrost? I co jaki czas?

Kinga w invimedzie każą robić test w 14 dniu pt, u Ciebie dopiero 11sty, a już betka jest, więc na pewno wszystko jest dobrze :tak:, z tego co wiem to powinno się betę powtarzać co dwa dni i sprawdzać przyrost, który powinien się podwajać - głowa do góry, pojutrze na pewno będzie o wiele większa :-)

Kinga no to wszystko na dobrej drodze. Przyrosty bety powinny być około 66% co 48 godzin i 118% co 72 godziny.
trzymam za Was zeby betka ładnie przyrastała.:tak:

Kinga...mnie sie wydaje, ze jest oK! tym bardziej, ze transferowalas 1 zarodek no i masz dopiero 11dpt! wiec chyba sie udalo...
nie znam sie tylko na hcg a Bhcg. bo miedzy tym jest jakas roznica...

Kinga no to wszystko na dobrej drodze. Przyrosty bety powinny być około 66% co 48 godzin i 118% co 72 godziny.
trzymam za Was zeby betka ładnie przyrastała.:tak:

Hola - 6 dzień po transferze miałam 2,32, a dzisiaj zaczyna mi się 11 dzień i mam 11,66 to chyba przyrost jest prawidłowy. Czyli najwcześniej czy wzrosła powinnam sprawdzić za 48 godzin?

A propo jakie miałyście betki dziewczyny w podobnym czasie jak ja?

KINGA GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!! wiedzialam ze ci sie uda! jak sie czujesz z ta wiadomoscia? jak Twoj maz??

DZIEWCZYNY OCZEKUJACE NA TESTY jestem z Wami,trzymam kciuki.

sorki,nie pisalam dawno bo u mnie nic nowego,czekam na @ ma przyjsc moze dzisiaj i zaczynam wyciszanie. buziaki!

reklama
Romka - na razie się boję, że hcg za małe ( ale mam nadzieję, że jednak dobre). Ale poczekam na wieści od lekarza i zobaczymy. Dzisiaj mu prześlę wyniki i najpóźniej jutro mi odpisze co i jak.

Do góry