Justynka trzymaj się kobieto!! Nie ma to jak złośliwość losu. Oby limit pecha teraz się wyczerpał!aż się boję brać teraz furagine, ale tak jak piszesz jak się powtórzy to od razu na SOR. Teraz jestem w pracy to mają mnie na oku jak coś bo kazali iść do domu ale tam sama byłabym. O 13 pewnie będą wyniki to dam znac.
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
@Pala i @Skarbulenka mocne kciuki za piękne widoki. Uhhh jak bym chciała też już podejrzeć mojego lokatora. Za długo bez USG jestem [emoji85]@Skarbulenka i @Pala pięknych widoków
@Cytrynka122 mocne kciuki za pozytywną betę
dziewczyny wybaczcie że tak późno ale miałam poranek tragiczny, w laboratorium złapała mnie prawdopodobnie kolka nerkowa (nigdy jej nie miałam) ból z tyłu pleców promieniujący bokiem do przodu, ledwo doszłam do auta przyjaciółki i tam umierałam i słabłam, później trochę przeszło i zaraz znowu złapało bardzo mocno że az niedobrze mi było. Doszłam już do siebie bo zaraz mi dali w pracy nospe i przeciwbólowe. Więc żyje ale jeśli dziś dalej złapie to wieczorem jade na IP tam przynajmniej mi usg zrobia. Zawsze mówiłam ze bóle miesiączkowe mam mocne ale to był koszmar!!!
@Cytrynka122 myślami z Tobą! Mam nadzieję, że badanie, które przechodziłyśmy pomoże w zagnieżdżeniu się maluszka i będziesz szczęśliwa. [emoji8][emoji8]
Justyś co Ty biedna musisz teraz przechodzić [emoji3525] Czy kiedyś w życiu będzie nam lżej?
Wizyta o 17 mam takze troszke poczekamyTrzymajcie kciukiBlondasku, u mniepo 2 stymulacjach udalo sie zrobic krio w nastepnym cyklu, na naturalnym. Trzymam kciuki
No niestety posiewy musza urosnac.
Jak zagoraczkujesz wbijaj sie do rodzinnego, a jak nie da rady i sie powtorzy to na SOR. Albo zapalenie nerek.albo kolka nerkowa...
Dziewczyna moja znajoma ma transfer w tym tygodniu i namówiłam ją żeby wzięła intralipid(chodzimy do tego samego lekarza który nie jest zwolennikiem tego)Ja brałam go za 400 zł w Artv.med a ona teraz dostała cynk od mojego(jak go pytałam to nie pamiętał...)i bierze w jednej klinice ktora specjalizuje sie wlewami dożylnymi w Krakowie za 30 zł!!!
Także jak któraś będzie potrzebować intralipid to uderzajcie tam bo za 30 zł za wlew to śmiech na sali!
Namiary podam na priv żeby nie bylo ze robie reklame
Także jak któraś będzie potrzebować intralipid to uderzajcie tam bo za 30 zł za wlew to śmiech na sali!
Marzycielka7
@Pala @Skarbulenka dajcie znać po dzisiejszych wizytach [emoji173]️
@Cytrynka122 trzymam kciuki za piękny wynik [emoji110][emoji173]️
anielka0612
Ja brałam i tez płaciłam koło 200zl Ale pozniej się dowiedziałam, ze w Czechach jest prawie polowe tańszy. A mam tam prawie rzut beretem Do tego normalnie respektują polskie recepty.Te które biora albo brały crinone. W jakiej cenie kupujecie? Ja płaciła 200 zł ostatnio. Może gdzieś jest taniej :-)
O ile mi znowu bedzie potrzebny to tylko tam uderzać bede
anielka0612
No to niezle jeśli możesz to podaj mi namiary na ta klinikę. Może się przydac Chociaż do Krk mam kawałek to nawet z dojazdem wyjdzie mi taniej niż w klinice, bo tez 400zl u mnie kasują.Dziewczyna moja znajoma ma transfer w tym tygodniu i namówiłam ją żeby wzięła intralipid(chodzimy do tego samego lekarza który nie jest zwolennikiem tego)Ja brałam go za 400 zł w Artv.med a ona teraz dostała cynk od mojego(jak go pytałam to nie pamiętał...)i bierze w jednej klinice ktora specjalizuje sie wlewami dożylnymi w Krakowie za 30 zł!!!
anielka0612
Pomysł, ze teraz wyczerpiesz cały limit przysługującego w życiu pecha, a pozniej wszystko już pojdzie jak po masleaż się boję brać teraz furagine, ale tak jak piszesz jak się powtórzy to od razu na SOR. Teraz jestem w pracy to mają mnie na oku jak coś bo kazali iść do domu ale tam sama byłabym. O 13 pewnie będą wyniki to dam znac.
Jak mówi moja znajoma - równowaga w życiu musi byc zachowana
I trzymam kciuki, żeby już wszystko było dobrze
reklama
Skarbulenka
Ja dopiero jadę do Białegostoku. O 13.30 mam wizytę. Tak się boję... mam nadzieję że moje dwa kropki są ze mną...@Pala @Skarbulenka dajcie znać po dzisiejszych wizytach [emoji173]️
Podziel się: