dżoasia
Fanka BB :)
Doc Paśnik, przyjmuje w APC w Łodzi. Dziewczyny jezdzily do niego gdzies tez do Wawy ale nie wiem gdzie. Moze sie odezwączy któraś z was ma na miary na dobrego immunologa ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doc Paśnik, przyjmuje w APC w Łodzi. Dziewczyny jezdzily do niego gdzies tez do Wawy ale nie wiem gdzie. Moze sie odezwączy któraś z was ma na miary na dobrego immunologa ?
Dziewczyny jutro będę robiła ponownie betę bo wcześniej miałam słabe przyrosty, jak myślicie zrobić do tego progesteron i estradiol? Progesteron robiłam tylko raz 10dpt i wyszedł mi ponad 200, ale pewnie to było spowodowane tym że godzinę wcześniej wzięłam 2 luteiny...nie wiem czy doktor w trakcie konsultacji będzie pytał też o progesteron i estradiol czy raczej skupi się na nieciekawej becie.
czy któraś z was ma na miary na dobrego immunologa ?
W Warszawie Pasnik przyjmuje w Salve Medica, ale tam ciężej sie dostać przybajmniej jak ja próbowałam.czy któraś z was ma na miary na dobrego immunologa ?
Cholerka... mi ostatnio przy usuwaniu cp i jajowodu, usunęli też torbiel z jajnika...Mój jajnik, na którym został przeprowadzony zabieg WYŁUSZCZANIA TORBIELI spowodował, że już nie podejmuje pracy- nie produkuje komórek jajowych/pęcherzyków.
Laparoskopia to nazwa zabiegu za pomocą rurki, można mieć różne wykonywane zabiegi typu usuwanie krwiaków, udrożnianie jajowodów itd. i one nie powodują zmniejszenia AMH bo nie ingerujesz w sam jajnik.
Jeśli tak jak ja masz trorbiel na jajniku to polecam skonsultować się z innym lekarzem.
Bo wtedy zostanie Ci jeden jajnik pracujący i dlatego ta rezerwa jajnikowa spada.
Dziwie się że lekarze przed zabiegami nie informują Was o tym, że AMH może ucierpieć. Mnie z 6 po zabiegach spadło do 3,40. Także, no..
Nie wiem jak z żelem ale może masz za duże igły??? Zobacz sobie-ja kiedyś za radą @dżoas zmieniłam I było duuuużo łatwiejDziewczyny czy jest alternatywa dla prolutexu??? Wlasnie po godzinie proby wbicia igly pod skore wylalam zawartosc strzykawki w wacik bo nie moge sie przebic przez skore.... nie bede juz tego nigdy brac bo to jest dla mnie tortura jakas.. Wiecie czy w Polsce przepisuja zel crinone jako alternatywe dla prolutexu?