reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobrej nocy dziewczęta.
Kinga, odpędź czarne myśli. Myśl pozytywnie!

74794_10151165034271238_441820539_n.jpg

reklama
asiex- nie wiem jakiej klasy mialam zarodki. Ja mialam zabieg w Uk i tu takich informacji nie udzielaja. W ogole jak dzwonilam do kliniki to mowili ze 8 komorek sie zaplodnilo, wiec ja zadowolona za az tyle. Nie mialam pojecia, ze to nie oznacza, ze wszyskie beda nadawaly sie do transferu. W dniu transferu przyszla pani embriolog i powiedziala ze tylko jedna komorka nadaje sie do transferu, ale nie mowila jakiej jest klasy. Najwidoczniej to byl nasz szczesliwy zarodek. Dzien po tansferze, dzwonilam do kliniki i sie dowiedzialam, ze jeszcze jedna komorka rozwinela sie na tyle, ze dali rade ja zamrozic. Mialam transfer 5 dniowej blastocysty.

Dzięki Trzcinka:) Sorry, że Was tak męczę, ale miałam dziś jakiś kryzys. Nagle straciłam wiarę w to wszystko i nachodziły mnie straszne myśli. Teraz poprawiam sobie humorek serią komedii romantycznych i staram się już nie myśleć o zarodkach, niech sobie spokojnie wędrują tam gdzie spędzią najbliższe 9 miesięcy:)

Słodkich snów Kochane:)

Witajcie ciepło w mroźny poranek :)

Ja dzisiaj świrowania mam ciąg dalszy. Zaś się martwię, że dzisiaj mam za mało objawów, tzn. że nie mam tak piersi obolałych jak miałam ( zamiast się tym cieszyć). Masakra z tymi kobietami czekającymi na test.

Witam w sobotni poranek :-)

Milagors, tule mocno. :-(

Asiex, ostatnio po transferze zapytalam sie pielegniarki,czy mam stosowac jakas specjalna diete.TA na mnie dziwnie spojrzala. :sorry2: "Diete???!!! Tylko nie palic papierosow i nie pic alkoholu. "
Chyba co kraj , to obyczaj nawet w tej kwesti.

Mnie sie dzis snilo,ze mialam punkcje ale bylo tyle dziewczyn,ze czekalam caly dzien. w koncu zapytalam sie kogos z pracownikow,czy to jest takie dobre ,ze jeden leakrz caly dzien wykonuje punkcje, bo jak dla mnie te ostatnie sa ze wzgledu na zmeczenie wykonane niedokladnie. Potwierdzono moje bawy i wraz z 3 innymi dziewczynami wyszlysmy wsciekla ze szpitala.Potem zdalysmy sobie sprawe,ze przez taki balagan stracilysmy kolejny cykl.
;-)

Milego,slonecznego dnia!!!

Hej dziewczyny!

Kinga - już jutro będziesz pewna, że wszystko jest ok i strasznie Ci tego zazdroszczę, bo nie wiem jak przeżyję następny tydzień. Mój M bardzo mnie prosił żebym wzięła L4 na cały tydzień i tak zrobiłam, ale teraz trochę żałuję, bo w domu czas strasznie powoli mija.

Agapl niezły miałaś sen:-)

reklama
no witam was kochane ja juz w domku z moimi maluchami embriolog doradziła żeby podac 1A i 1B i taka samą kombinację zamrozic wie c poszłam za rada specjalistów transfer minutka i po wszystkim niestety mam cały czas w obrazie usg hiperkę mocna powiekszone jajniki nieco powiekszony brzuch co mnie bardzo zmartiwło lekarz kazal czekac do poniedziałku obserwowac sie i zadzwonic z obserwacjami:((((((((((((( mam stresa przez to moze któras z was miała przygodę z hiperką????? można jej jakos pomóc się COFNAĆ??
co do klasy zarodków to rozmawiałam z embriologiem i sam powiedział ze nie ma reguły czasem pzyjmuja sie takie lichutkie 4 blastomerowe które ledwo co dychają po rozmrożeniu a czasem te zarąbiście dobre (AA) nie chca sie zadomowić i żeby na to az tak bardzo nie patrzec NATURA zrobi swoje:)

Do góry