reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Człowiek nie wchodzi na forum jeden dzień, a tu tyle tekstu :-D
Piszecie jak szalone:-)
I nie wiem już komu mam gratulować, kogo pocieszać?
W każdym razie wysyłam Wam buziaki i małego misia
68410_303886413056116_2072903217_n.jpg

reklama
Mari27 - Kazali Ci odstawić, żeby nie przestymulować Cię po prostu. Chociaż przy takiej ilości pęcherzyków co masz to nie wiem czy właśnie nie jesteś przestymulowana ( moim zdaniem tak). Nie masz jakiś objawów jak mocno powiększony brzuch? Pij dużo wody, żeby oczyścić organizm.

Ostatnia edycja:
mari to chyba hiperka ja mialam estradiol 3000 i lekarz mowil o małej hiperce dostawalam kroplowki od dnia punkcji na ustabilizowanie jajników mowil ze powyzej 4tys odradzalby tranfser szczeglnie przy duzej liczbie małych jajeczek ale moze ci zbija i bedzie oki choc moim zdaniem lepiej odczekac i podejść do transferu na przygotowanym prawidlowo gruncie:)

Ewela48 - z tego co pamiętam nie miałaś zrobionego AMH ( zrób sobie sama nawet bez lekarki razem z InhibinąB), a ten wskaźnik właśnie mówi czy i na ile komórek można jeszcze liczyć. Jak dla mnie to dziwne, że ci nie robiono tego badania ( chociażby ze względu na wiek).
Trzymam kciuki &&&&, żeby dawki leku ci pomogły ( ale strasznie duże masz dawki).

Kinga & Madzialenek dziękuję. Rzeczywiście duże mam te dawki jak patrzę co inne dziewczyny miały. Chociaż czuję się rewelacyjnie, zero skutków ubocznych, samopoczucie rewelka :-D no i nareszcie po wyciszeniu waga wróciła do normy - 3kg w dół.
Zrobię w poniedziałek AHM i inhibinę B sama już bez zlecenia lekarki. Z ciekawości zobaczę jak się sprawa ma i ile czasu mi zostało.
Czy nie wiecie czy AHM można robić również podczas stymulacji? Hormony jakie dostaję nie wpływają na wynik badania? może głupie pytanie ale nie mam pojęcia....

reklama
Kiciabp...sciskam kciukasy za ciebie &&&

ja transfer mam w srode 5 grudnia... wybralismy jedna blastke 4AA...nie wiecie co to moze oznaczac? jest ok?
czy istnieje mozliwosc, ze blastka nie przezyje i moje endometrium "pojdzie" na marne?

Do góry