reklama
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa każdej z osobna radość jest ogromna teraz tylko żeby wszystko potoczyło sie pomyślnie dzięki raz jeszcze za wszystko. KINGA ty się jeszcze nie załamój bo to że mój test wyszedł z drugą mocno bladziusią kreską to dopiero wynik bety tak naprawdę przesądził że się udało dziewczyny mają rację że to za wcześnie nie martw się na zapas.
Kinga_1
Fanka BB :)
Domi123 - a ilo dniowe zarodeczki miałaś podane tak w ogóle?
Kinga_1
Milagors - przytulam mocno. Wiem, że ciężko się pozbierać po czymś takim, ale trzeba, żeby walczyć o maluszka. Zobaczysz w przyszłym roku będziesz już w ciąży spokojnej. Czego z całego serca Ci życzę.
jak szybko mozna zaczac od nowa? po jednym cyklu, prawda?
teraz powinnam jakos dostac okres, i potem poczekac na nastepny? jak szybbko zaczyna sie brac anty?
jak to ogolnie wyglada bo ja musze zaczac od nowa w styczniu.
bez dziecka moje zycie nie bedzie mialo sensu.
teraz powinnam jakos dostac okres, i potem poczekac na nastepny? jak szybbko zaczyna sie brac anty?
jak to ogolnie wyglada bo ja musze zaczac od nowa w styczniu.
bez dziecka moje zycie nie bedzie mialo sensu.
KINGA u mnie były 3dniowe i powiem ci że tym razem to podeszliśmy do wszystkiego sceptycznie nawet lekarz nie dawał wiekszych nadzieji jak on to powiedział że ,,jesteście pod rubą czerwoną kreską,, więc wynik negatywny by nas nie zaskoczył a tu taki klops i wyszło .Kinia na to już wpływu nie mamy poczekaj do niedzieli wynik bety jest najbardziej pewny.
Kinga_1
Domi123 - dzięki za informację. Ja miałam podany 2 dniowy i to jeden zarodeczek.
reklama
Podziel się: