reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga teraz bym Cię przytuliła, ale trochę daleko mieszkasz :crazy: Wiem to czekanie jest najgorsze, ale jeszcze tylko niecałe 3 dni. Będę mocno trzymała kciuki za Twoje maleństwo, aby pozostało u Ciebie w brzuszku. A tymczasem idź się zrelaksuj i staraj się nie myśleć.

reklama
Kinga przestań się dołować! Nie wiem czy oglądałaś wczoraj ten program, ale ta babeczce nawet betka wyszła najpierw niska i to było później niż 9 pt i co?? Urodziła piękną córeczkę!! Wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli chociaż teraz już wiem, że różne myśli przychodzą do głowy w tym trudnym czasie oczekiwania

Ostatnia edycja:
Kinga niektórym dziewczynom ( gdzieś wcześniej na forum pisały) że testy sikane w ogóle na początku nie wychodziły, a jednak dzidziuś był i u Ciebie też będzie - trzymam kciuki &&&&&&&

ja bylam dzisiaj rano zrobic bete. poryczalam sie przy pobieraniu krwi.... rycze od wczoraj, nie potrafie sie pocieszyc. bylam tak blisko. tak bardzo sie boje ze mi sie nigdy nie uda....

dziewczyny jak wy to robicie ze caly czas sie tak trzymacie?

reklama
Gotadora o niczym innym nie marzę... zastanawiam się co tu robić żeby za dużo nie myśleć?? Oglądam TV, czytam książki (uszykowałam całą stertę do przeczytania), a pasjans śni mi się po nocach:-)

Do góry