Szkoda Te programy naprawdę bardzo wspierają finansowo. 9 lat temu, gdy robiłam in vitro i nie było jeszcze dofinansowania wydaliśmy jednorazowo ponad 20 tys zł. Teraz 1/4 tego.Dla województwa lubuskiego w Invikcie w Gdańsku juz nie ma dofinansowania
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Szkoda Te programy naprawdę bardzo wspierają finansowo. 9 lat temu, gdy robiłam in vitro i nie było jeszcze dofinansowania wydaliśmy jednorazowo ponad 20 tys zł. Teraz 1/4 tego.
Będziemy musieli pokryć wszystkie koszta ale ta procedurę jeszcze damy radę
Gorzej z kolejna jeśli będzie konieczna
Kolejnej nie będzie - jestem tego pewnaBędziemy musieli pokryć wszystkie koszta ale ta procedurę jeszcze damy radę
Gorzej z kolejna jeśli będzie konieczna
Marzycielka7
Kolejnej nie będzie - jestem tego pewna
Bardzo byśmy chcieli bardzooooo!!![emoji8]
Ja po pierwszym transferze miałam cb, więc z oknem nie było problemu, zawsze powtarzałam dokładnie ten sam schemat jeśli chodzi o moment włączenia proga (na 5 transferów tylko raz nie było implantacji, ale wtedy akurat miałam podany 1 zarodek i z 6 doby, ten ostatni, teoretycznie najgorzej rokujący)
Może faktycznie nie do końca dobrze to ujęłam z tą implantacją pojedyńczo podawanych zarodków, ale z reguły lekarze powielają schematy, rzadko który tu kombinuje z tym, jeszcze rzadziej dziewczyny robią te testy receptywności. Więc jeśli schemat jest powielony a lekarz każe próbować do skutku to to jest bez sensu, żeby płacić 2x
A kiedy wlaczalas zawsze proga dokladnie??? Bo mnie to tez zastanawia czyw odpowiednim momencie...?
Tylko na terenie miasta, a okoliczne miejscowości już nie . Moi znajomi robili w Warszawie, ale mieszkają w Piasecznie (prawie w Warszawie) i nie mogli wziąć udziału w programie, a szkoda, bo było im ciężko finansowo. Niesamowite jest to, że terytorialna kwalifikacja do programu jest na podstawie...uwaga...oświadczenia! Podpisujemy krótkie oświadczenie, że mieszkamy min. 2 lata na terenie miesta i na tym koniec. Nie przynosimy żadnych zaświadczeń od pracodawcy, żadnych pit-ów i żadnych potwierdzeń, że tak jest.
W Poznaniu PODOBNO chcieli sterte papierow potwierdzen oplat etc poza oswiadczeniem o zamoeszkaniu i koniecznosci meldunku
Tylko to nie z pierwszej reki info...
To jutro już śmiało idz [emoji123][emoji16] ja po 5 dniowej blastce 4AA mialam w 6dpt 43,3 a w 8dpt 139,5 [emoji16]
Chyba nie jestem gotowa na kolejna porazke i mega sie boje...
Ty jesteś w Ivicie? U tego dr Kormana?
Zbyt wiele tego wszystkiego i historii dziewczyn
Przypomnij mi ile udało Ci się wystymulowac komórek i ile się zapłodnilo ?
Napisalam Ci wiadomosc
Nie myśl tak, myśl pozytywnie [emoji8][emoji8] przeciez musi sie udac[emoji3590]Chyba nie jestem gotowa na kolejna porazke i mega sie boje...
reklama
Skarbulenka
Teraz będzie tylko sukcesChyba nie jestem gotowa na kolejna porazke i mega sie boje...
Podziel się: