reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dwie kobity nosisz? Gratki:-)
Tak, kobietki. Jesteśmy na półmetku, a nawet wg wstępnego lanu już jakieś 1,5 tyg za.
My zawsze kiedy tylko była taka opcja braliśmy po 2 zarodki, mimo, że jeszcze 30 nie mam ;)
A Wy jaki teraz plan? Badasz coś czy będziesz podchodzić za ciosem?

Tak, kobietki. Jesteśmy na półmetku, a nawet wg wstępnego lanu już jakieś 1,5 tyg za.
My zawsze kiedy tylko była taka opcja braliśmy po 2 zarodki, mimo, że jeszcze 30 nie mam ;)
A Wy jaki teraz plan? Badasz coś czy będziesz podchodzić za ciosem?
Właśnie nie wiem. Pogadam z lekarzem co on powie. Pewnie powie, ze po 2 nieudanych transferach zrobić histero. Bo jak zwykle z tymi zarodkami to loteria. Widziałam jak na forum ze słabszych rodziły się dzieci. Jest tyle znaków zapytania ... bo protokół inny i długo trwał, może już śluzówka nie była receptywna...

reklama
Do góry