reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest 7 rano jak ja mam do niego dzwonić ? [emoji46]napisze mu smsa i wysle zdjecie
Jak coś oddzwoni i odpisze a dwa dni temu tak mnie brzuch pobolewał[emoji20]

To krwawienie zrobiło się mocniejsze? Byłaś z tym u lekarza?
Wiesz ja wtedy byłam po odwołaniu transferu, więc zbyt mocno się tym nie denerwowałam, ale myśląc, że to może okres zadzwoniłam do kliniki i lekarz kazał brać nadal leki, nic nie zmieniać, odstawiać i czekać na normalny okres, i tak było. U Ciebie to zupełnie inna sytuacja, no i u mnie to było zaraz za połową cyklu, więc to zupełnie nie to

@Marzycielka7 bardzo mi przykro.

U mnie rowniez sie nie udalo.
Tak mi przykro [emoji17]
Nie wiem czy to jest mozliwe ale ja byłam
dawno temu u wróżki
Puściłam jej słowa w niepamięć i przypomniały mi się jak 3 lata temu moje zycie się zmieniło
I to co powiedziała do dziś mam w pamięci a wszystko inne sprawdziło się co do małego szczegółu
Gdy wyjmowala kartę dziecka za nią była karta śmierci
Dopiero za 3 razem pojawiła się karta na której była kobieta mężczyzna i dziecko
Zapytałam co to oznacza?
Nie czarowała mnie i powiedziała
Nie wiem, może oznaczać ze nie będziesz mogła zajść w ciąże albo ze poronisz albo Twoje dziecko umrze [emoji45]
Wtedy byłam przerażona ale po wyciągnięciu ostatniej karty powiedziała
Będziesz miała rodzinę będzie dziecko ale ja nie umiem powiedziec czy to będzie Twoje dziecko [emoji33]
I co o tym myśleć ????
Ona mi to powiedziała w 2009 roku [emoji46]
Ja co prawda w takie rzeczy nie wierzę, ale moja znajoma chodzila do wróżki i jej sie sporo rzeczy później sprawdzało, myślę ze tez specjalnie kierowala życiem tak, żeby zgadzało sie z przepowiedniami. Miala szukac pracy, ale wrozka powiedziala jej ze bedzie dlugo pracować w tej samej firmie, wiec nie szukała, byla z chlopakiem 3 lata, wrozka jej powiedziala ze to noe facet dla niej, to robila mu o wszystko pretensje wiedzac ze raczej nic z tego nie wyjdzie no i rozeszli sie w tym samym miesiacu... Podswiadomie czy nie człowiek czasami idzie w strone tego co mu ktos podpowiedzi al. Nie mowie ze w twoim przypadku, mowie ogolnie [emoji6]
Dziewczyny krew jest taka blada czerwona:-(
:(:( co za przykry dzień... Trzymam kciuki zeby szybko przeszlo i nie znaczylo nic zlego [emoji123][emoji8]
Zobacz załącznik 963244
Widzialyscie to zdjecie?
Te wszystkie strzykawki zatrzymała dziewczyna jak starała sie o dziecko, dopiero chyba za 5 razem sie jej udało i zrobiła zdjecie na pamiątkę jak długa i ciężka drogę przeszła z in vitro.
Ja widzialam, jest sporo takich... Ja tez zostawilam swoje strzykawki do takiego zdjęcia i jestem zalamana ile tego jest, nie spodziewalabym sie gdybym je wyrzucala ze jest tego az tyle... Mialam jedna stymulacje gonalem plus menopurem x2, przed stymulacja gonapeptyl na wyciszenie bo dlugi protokol więc codziennie przez chyba 3 tygodnie, plus od transferu przez miesiąc prolutex 2x1, pozniej 1x1.... To jest szok ile tego sie nazbieralo...
Jesli ktos podchodzi kilka razy do transferu i podaje pozniej prolutex, albo kilka stymulacji.... To strzykawek musi byc ogrom...

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
KWIECIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-04-17 sksk beta II ✊✊
2019-04-19 Marzycielka7 beta I ✊✊
2019-04-19 Justyska13 wizyta z lekarzem, kolejne badania przed stymulacją
2019-04-20 Dzoannna beta I✊✊
2019-04-23 Beata 4 III prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-23 dżoasia II prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-24 pini88 podglądanie kropeczka ❤️
2019-04-24 Vinszka podglądanie fasoliny <3
2019-04-26 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤️
2019-04-29 Kingul podglądanie maluszka ❤️
2019-05-02 Dgd podglądanie maluszka ❤️
2019-05-07 Beata 4 podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-08 dżoasia podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-10 annemarie termin porodu (cc)
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-06-12 Beata 4 termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu

Nie wiem czy to jest mozliwe ale ja byłam
dawno temu u wróżki
Puściłam jej słowa w niepamięć i przypomniały mi się jak 3 lata temu moje zycie się zmieniło
I to co powiedziała do dziś mam w pamięci a wszystko inne sprawdziło się co do małego szczegółu
Gdy wyjmowala kartę dziecka za nią była karta śmierci
Dopiero za 3 razem pojawiła się karta na której była kobieta mężczyzna i dziecko
Zapytałam co to oznacza?
Nie czarowała mnie i powiedziała
Nie wiem, może oznaczać ze nie będziesz mogła zajść w ciąże albo ze poronisz albo Twoje dziecko umrze [emoji45]
Wtedy byłam przerażona ale po wyciągnięciu ostatniej karty powiedziała
Będziesz miała rodzinę będzie dziecko ale ja nie umiem powiedziec czy to będzie Twoje dziecko [emoji33]
I co o tym myśleć ????
Ona mi to powiedziała w 2009 roku [emoji46]
o matko ciary po mnie przeszły!!!

reklama
Do góry