reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem z Siedlec. A te tabletki są pewnie na receptę?
Bo jak tak jutro mogę moja rodzinna poprosić aby mi wypisala
Tak, na receptę. Dla mnie najlepsze połączenie to spasmolina + mefacit. Z tym drugim raczej ostrożnie i tylko wtedy kiedy naprawdę trzeba. Ale przetrwałam na tym teraz mocny krwotok, więc sprawdzone.

reklama
Tak, na receptę. Dla mnie najlepsze połączenie to spasmolina + mefacit. Z tym drugim raczej ostrożnie i tylko wtedy kiedy naprawdę trzeba. Ale przetrwałam na tym teraz mocny krwotok, więc sprawdzone.
Matko krwotok :-( brzmi strasznie:-(
Mnie wkurza że ten mój lekarz w ale dzisiaj nie odbierał i nie przepisał mi właśnie takich rzeczy o jakich mówisz czyli relanium spasmolina i mefacit

Matko krwotok :-( brzmi strasznie:-(
Mnie wkurza że ten mój lekarz w ale dzisiaj nie odbierał i nie przepisał mi właśnie takich rzeczy o jakich mówisz czyli relanium spasmolina i mefacit
Bo tego nikt raczej nie przepisuje w stadnardzie, może oprócz tego dra Vinszki ;)
Trzeba się upominać, dopytywać.
Ja za każdym razem mam krwotok. 2x się nie udało, teraz maluchy jakimś cudem przetrwały i chwała Bogu za to.

963244

Widzialyscie to zdjecie?
Te wszystkie strzykawki zatrzymała dziewczyna jak starała sie o dziecko, dopiero chyba za 5 razem sie jej udało i zrobiła zdjecie na pamiątkę jak długa i ciężka drogę przeszła z in vitro.

reklama
Do góry