reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nic sie nie dzieje. Ja jestem po punkcji w listopadzie 2018 pierwszy transfer 3 dniowego nie udal sie. Beta jak zawsze 1.2 juz mam dosc jak widze taka bete.
Teraz mamy dwa ostatnie mrozaczki i blastki ktore biore ze soba a raczej chce wreszcie po nie wrocic. Wiec tranafer byl by w sobote przed swietami jesli jutro bedzie zielone swiatlo w tym tunelu.

Kamaaa jak endo ??? Podroslo??

Wszystkim Wam i każdej z osobna dziękuję za to ze jesteście ![emoji173]️
Za dobre słowa, rzeczowe informacje, za radość i rozmowy na forum
Tym które się starają życzę dużo siły ( póki co sama w sobie muszę ja znaleźć) , tym które ujrzały pozytywne testy i bety życzę najwspanialszych kolejnych miesięcy [emoji110]
A Wam dziewczyny które niedługo rodzą by to było najwspanialsze spotkanie w życiu i miłość od pierwszego wejrzenia [emoji7]
Jeszcze raz dziekuje !!![emoji8][emoji8][emoji8]

Tym które się starają życzę dużo siły ( póki co sama w sobie muszę ja znaleźć) , tym które ujrzały pozytywne testy i bety życzę najwspanialszych kolejnych miesięcy [emoji110]
A Wam dziewczyny które niedługo rodzą by to było najwspanialsze spotkanie w życiu i miłość od pierwszego wejrzenia [emoji7]
Dziś jest źle ale za chwilę podniesiesz się spowrotem,wyplacz się i zobaczysz że nie wiadomo skąd przyjdą siły do dalszej walki. Tule mocno.

Aż mi się łezka w oku zakrecila :-( :(
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :-( :(
Patologie mają dzieci albo kobiety które ich nie chce A osoby które pragną tego szkrabka najbardziej na świecie muszą tyle cierpieć I na koniec okazuje się że się nie udało :-( :(
Brakuje mi słów...
Jest tak bardzo przykro :-( :(
Bardzo Cię polubiłam i chciałam abyś była szczęśliwa I wierzę w to że się szybko to uda...
Trzymaj się Maleńka ♥ pomodle się dzisiaj za Ciebie ♥♥♥

reklama
Jejku jaka jesteś kochana, my zyczymy Tobie, zebys za chwile zobaczyla 2 kreski na tescie, trzymaj sie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry