Ja tez zauwazylam jak dawalam , a Ty kontrolowalas sie z lekarzem?Ja zauważyłam że jak wkładam lutinusa to pojawiają mi się takie czekoladowe plamienie
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
Dzwoniłam do niego kilka razy ale nie odebrał i nie oddzwonilJa tez zauwazylam jak dawalam , a Ty kontrolowalas sie z lekarzem?
Podajesz lutinus aplikatorem czy recznie?Ja podawalam aplikatorem to tak mialam.a.teraz recznie to jest w porzadku☺Dzwoniłam do niego kilka razy ale nie odebrał i nie oddzwonil
Pini88
Ja mam podobnie dzis zauwazylam na patyczku troszke czerwonego ale nie mam plamienJa zauważyłam że jak wkładam lutinusa to pojawiają mi się takie czekoladowe plamienie
Skarbulenka
Ja podaje aplikatorem chyba że jestem gdzieś poza domem to też palcem.Podajesz lutinus aplikatorem czy recznie?Ja podawalam aplikatorem to tak mialam.a.teraz recznie to jest w porzadku☺
I tez po aplikatorze tak mam.
Skarbulenka
Najważniejsze że to nie krew.Ja mam podobnie dzis zauwazylam na patyczku troszke czerwonego ale nie mam plamien
Pini88
No takie czerwone ale troszke tego tylko na patyczku na majtkach nicNajważniejsze że to nie krew.
No to od tego brudzenia masz podraznilas sobie tez tak mialam na poczatku i caly czas palcem daje bie ma.brudzen..Ja podaje aplikatorem chyba że jestem gdzieś poza domem to też palcem.
I tez po aplikatorze tak mam.
reklama
Utrzymuja sie i potem znikaja?No u Nas tez na usg wszystko ok tylko te brudzenia mam.Też takie miałam pani w szpitalu powiedziała że jeśli jest brązowe to żeby się nie przejmować i miała rację bo takie brudzenia chwilę się utrzymywały potem minęły.
Podziel się: