Moze tez zalezy id aparatu usg☺ Ale rosnie kruszynkaJejciu, duży ten Twój dzidziuś Ja mialam transfer 11 marca i dzis na usg mój miał 1 cm
reklama
Ja robiłam betę 3-dniowca 7dpt i wynik już był spory, więc nie jest za szybko chyba.Czytam co @Agonia777 napisała to w sumie ja tez niepotrzebnie robiłam tą betę bo moje 3 dniowe zarodki plus 10 dpt to praktycznie to samo ci jej blastka plus 6 dpt[emoji20]
Wydaje mi sie ze nie, bo wczoraj mialam usg w innej przychodni i też miał 1 cm. Może u Ciebie to chłopiecMoze tez zalezy id aparatu usg☺ Ale rosnie kruszynka
Oj nie wiem moze haha ale maz jak sie urodzil wazyl ponad 4 kg Moze dlatego taka kruszyna duzaWydaje mi sie ze nie, bo wczoraj mialam usg w innej przychodni i też miał 1 cm. Może u Ciebie to chłopiec
Skarbulenka
Fanka BB :)
Ja zauważyłam że jak wkładam lutinusa to pojawiają mi się takie czekoladowe plamienieA kochane zastanawia mnie jak to jest z tymi plamieniami czy jest w porzadku?Martwie sie tym jak to jest lekarz twierdzi ze w porzadku nie ma sie czym martwic☺
Elizabeth68
Wróciłam z wizyty na której liczyłam zobaczyć serduszko i nic. Za słaby sprzęt najwidoczniej. Doktorka zobaczyła pęcherzyk żółtkowy i powiedziała, że chyba widzi serduszko bo coś pika ale proszę przyjść najlepiej za 2 tygodnie i powinno być widać serduszko na 100%. Dodam, że jestem 29dpt.
No więc chyba jestem w ciąży... chyba
Maskara jakaś. Kolejne usg na 26 kwietnia w klinice. Chciałam pójść wcześniej, żeby chociaż rodzicom powiedzieć, że będą dziadkami i zgłupiałam.
Maskara jakaś. Kolejne usg na 26 kwietnia w klinice. Chciałam pójść wcześniej, żeby chociaż rodzicom powiedzieć, że będą dziadkami i zgłupiałam.
Też takie miałam pani w szpitalu powiedziała że jeśli jest brązowe to żeby się nie przejmować i miała rację bo takie brudzenia chwilę się utrzymywały potem minęły.Ja zauważyłam że jak wkładam lutinusa to pojawiają mi się takie czekoladowe plamienie
Skarbulenka
Ta niepewność i to ciągle czekanie jest najgorsze:-(Wróciłam z wizyty na której liczyłam zobaczyć serduszko i nic. Za słaby sprzęt najwidoczniej. Doktorka zobaczyła pęcherzyk żółtkowy i powiedziała, że chyba widzi serduszko bo coś pika ale proszę przyjść najlepiej za 2 tygodnie i powinno być widać serduszko na 100%. Dodam, że jestem 29dpt.
Ale trzymam kciuki że wszystko w Twoim brzuszku rozwija się prawidłowo
reklama
Skarbulenka
To super. Będę spokojniejsza.Też takie miałam pani w szpitalu powiedziała że jeśli jest brązowe to żeby się nie przejmować i miała rację bo takie brudzenia chwilę się utrzymywały potem minęły.
Zauważyłam też że czasami mam uderzenia gorąca.
Podziel się: