reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tym farbowaniem to ja się wstrzymałam. Szczególnie jak mi gin. powiedział, że w 1 trymestrze trwa organogeneza i żeby nie mieć w tym czasie styczności z chemią. Farba, nawet ta bez amoniaku, to jednak chemia. No, ale u mnie odrosty trochę ciemniejsze od blondów, więc jakoś to wygląda ;) I słońce robi mi refleksy, to troszkę się miesza. Może dlatego mnie tak nie ciągnie na farbowanie. Ale głównie chodziło o mój strach i asekurację.

Z tym farbowaniem to ja się wstrzymałam. Szczególnie jak mi gin. powiedział, że w 1 trymestrze trwa organogeneza i żeby nie mieć w tym czasie styczności z chemią. Farba, nawet ta bez amoniaku, to jednak chemia. No, ale u mnie odrosty trochę ciemniejsze od blondów, więc jakoś to wygląda ;) I słońce robi mi refleksy, to troszkę się miesza. Może dlatego mnie tak nie ciągnie na farbowanie. Ale głównie chodziło o mój strach i asekurację.
Ja bym tylko wstrzymala sie z radykalnymi zmianami (dekolor itp.) i farb na amoniaku.

reklama
Do góry