żartownisiu wiara w cuda u mnie na niskim poziomie, skoro tyle razy nie wyszlo naturalnie to dlaczego mialoby teraz wyjsc... Ale i tak uwazam ze czas oczekiwania jest dobrym czasem... i trzeba sie nim cieszycNie mam pojęcia jaka miałby być między nimi różnica, która powiedziałaby który genetycznie starszy..... żartowałam
Ja dziś celowo jestem u mamy a nie u siebie, żeby mieć daleko a i musiałbym sama siedzieć, bo mój luby dostał zlecenie i jest w pracy.
U mojej mamy to nawet w niedzielę nie jeżdżą autobusy tzn. jedzie jeden o 17 żeby wywieść uczniów i studentów
reklama
kochana, zaaplikuj wiecej relaniumOby , bo dziś kiepsko się czuje i brzuch pobolewa ale to pewnie z nerwów i mdli mnie od rana
Taka niepewność jest straszna [emoji33]
mi sie az w oczach placze i mam beczke z wszystkiego to jest naprawde dobry pomysl zeby go brac w czasie oczekiwania, bo po co te nerwy... ktore nie pomogą love trzymaj sie cieplutko
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczynki o niczym innym nie myślę, tylko o becie jutro!!!!! Pełna nadzieii, strachu, z jednej strony już chce, a z drugiej chcę ten moment odwlec w nieskończoność.
Niby to ja mam robić betę jutro, a z drugiej strony czuję jakby to był jakiś serial, życie kogoś w serialu, nie moje
Ja zdelegowalam sprawdzanie wyniku bety na mojego męża i polecam takie podejście To było jego zadanie, żeby wymyślić jak mnie poinformować o ewentualnej porażce a z drugiej strony on chyba sam nie spodziewał się jak wielki to jest stres ciągle logować się na stronę labu i sprawdzać wynik a potem otwierać plik z wynikiem. Więc też bardziej docenił mój stres i nerwy przy sprawdzaniu poprzednich wyników. I kto wie, może on przyniósł szczęście, bo pierwszy raz beta była pozytywna
Elizabeth68
Fanka BB :)
jak przestałam "brać" to i ustąpiło dzień później.Jak długo się to utrzymywalo? U mnie już po 1 globulce i kremie wystapilo
Możecie mi podać te dawki?? I relanium i rozkurczowych ...plissss
Bylo tak:
2h przed transferem;
2 x 5mg relanium
2 x nospa forte
2 x buscopan
Powotrzyc to 2 h po transferze
Powtorzyc to o 22 tego dnia.
Potem od kolejnego dnia chyba do 6dpt:
3 x 1 relanium
3 x 1 nospa forte
3 x buscopan
Ale niektorzy maja ten zestaw do testu...
Powodzonka[emoji3]
Bardzo, bardzo mi przykro przepraszam, że pytam, ale czy czułaś, że coś jest nie tak? Czy miałaś jakieś konkretne objawy?Hej dziewczyny wracam do was ze smutna wiadomością serduszko u mojego Aniołka przestało bić... odstawiam leki i czekam az organizm sam sie oczyści. Wczoraj cały dzien przepłakałam ale dzis juz czuje sie duzo lepiej. Długo nie śledziłam forum ale mam nadzieje ze u was sytuacja wyglada duzo lepiej...
Oby oby nerwy mam straszne ale moze damy radeNo to niech moc bedzie z Toba!!!
reklama
Oby oby nerwy mam straszne ale moze damy rade
Kamaaa przepraszam a Ty jestes juz po punkcji i czekasz na transfer?? Co mi chyba umknelo w tym zalewie... wiadomosci
Podziel się: