reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wlasnie tego nie widać... Bynajmniej u mnie nie bylo. Zarodeczek na pewno nie jest wydalany w calosci. Wydaje mi sie, ze to po prostu był ktorys skrzepik. Dlatego wczesniej pisalam ze nie jest to takie spektakularne. To po prostu jak taki mocniejszy okres.
Bo dr powiedział ze jesli organizm nie usunie zarodka do 2 tyg to trzeba przyjąć dla bezpieczeństwa antybiotyk dlatego pytam Czy wiadomo kiedy to następuje czy mam biegać w czasie krwawienia na usg.

Przykre jest to co piszesz. Nigdy nie weszłam na to forum aby tylko brać tak jak mnie podsumowalas. Nieswiadomie wczoraj napisałam to co napisałam ale zarzucanie mi że nie jestem empatycznym człowiekiem jest słabe. Każdy jest tylko człowiekiem i każdy ma prawo do błędów i pomyłek ale najważniejsze to umieć się do tego przyznać co ja potrafiłam zrobić i przeprosiłam dziewczynę której sprawiłam przykrość. Nie mogę uwierzyć w to jak można kogoś tak oceniać po jednym błędzie.
Wlasnie, wystarczylo sie przyznac i przeprosic. Napisalam post tak do ogolu, zaczynajac go od "Kobietki..."
A ty od razu mialas waty, ze naskoczylam na ciebie, choc sama przyznalas, ze nie czytasz wszystkiego dokladnie.

Moze ja zrobię tak jak i Ty
Będziemy miały tez porównanie naszych wyników choć powiem Ci ze najzwyczajniej w swiecie boje wyników [emoji45]
Stara ja a bojaźliwa [emoji16]
Niunia ja też się bardzo bałam tym bardziej jak rano zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska ale mówię idę zrobię betę bo nie wytrzymam. Jak odbierałam wyniki to najpierw się pomodlilam wsiadlam do auta i spojrzałam na kartkę. Jak zobaczyłam to 6 to od razu sobie pomyślałam jest słabo nie uda się dopiero dziewczyny na forum dały mi nadzieję że beta będzie rosła.i faktycznie w piątek zrobiłam znowu betę i test i wszystko wyszło pozytywnie:-) więc się nie bój u Ciebie też będzie pięknie ♥️

No ja nie mam możliwości kontaktu z moim dr za daleko :-( a nie wiem jak to bedzie u mnie w szpitalu mam nadzieje ze zajmą sie mna profesjonalnie, boje sie tego łyżeczkowania ze trafie na jakiegos rzeznika i cos mi uszkodzi...

Wiesz ja pojechalam, bo ja sie nie spodziewalam poronienia... Poszlam rano na kibelek, a tu... krew... A to jak mnie potraktowali na IP to istny koszmar ;(... Tylko pielegniarka okazala sie empatyczna, mowi gdy doktor łaskawie zeszla, ze krawienie sie nasililo, a ta doktor I CO W ZWIAZKU Z TYM?!
No poczułam sie jak najgorsza...
Tez mysle zeby pojechać do szpitala jak sie zacznie i poprostu zdać sie na nich...

Dzień dobry Dziewczyny!!!
@Marzycielka7 co u Ciebie? Pisałaś wczoraj, że Cię łapie jakiś ból/kłucie? Jak dziś?
@Dzoannna jak samopoczucie po transferze? Masz odlot po tabletkach ;) ?

A dziekuje ze pytasz[emoji3]
Tak jestem na permanentnym odlocie
Wczoraj bralam 3x2 po 5mg relaniun
Przespalam caly dzien z przerwami na jedzenie[emoji3]
Mega fajnie wycisza, zero jakiegokolwiek spiecia. Nic. Atosiban bez reakcji. Podali 4BC znowu, lepszych juz nie mamy...
Potem obiadek na miescie, i w domku padlam. Dzis od rana juz biore
3 x 1 tabl 5 mg relanium
I do tego oczywiscie acard
3 x Nospa forte
2 x Buscopan forte
Jestem na l4 bo auta nie moge prowadzic.
Planuje zatestowac w sobote 7dpt zobaczymy...
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

No i czekam na testy dziewczyn w tym nadchodzacym tygodniu!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ostatnia edycja:
reklama
Niunia ja też się bardzo bałam tym bardziej jak rano zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska ale mówię idę zrobię betę bo nie wytrzymam. Jak odbierałam wyniki to najpierw się pomodlilam wsiadlam do auta i spojrzałam na kartkę. Jak zobaczyłam to 6 to od razu sobie pomyślałam jest słabo nie uda się dopiero dziewczyny na forum dały mi nadzieję że beta będzie rosła.i faktycznie w piątek zrobiłam znowu betę i test i wszystko wyszło pozytywnie:-) więc się nie bój u Ciebie też będzie pięknie [emoji813]️

Kurcze niby jestem odważna ale jeśli chodzi o tak delikatna sprawę jak maleństwa to juz dupcia moja miękka [emoji16][emoji23]
Mąż chce czekać do czwartku a ja nie wytrzymam tyle[emoji44]
Chciałabym mu sprawić radość w pracy i pojechać z pozytywnym wynikiem [emoji7]

A Ty kiedy idziesz na kolejną betę?
Z lekarzem juz się kontaktowałaś czy czekasz do 14 dpt?

Do góry