Oj rozumiem....też nic nie mamPowiem Ci ze coraz blizej a ja coraz bardziej się cykam isc na ta krew [emoji44]
Tak bardzo bym chciała by było dobrze( przez to ze nie mamy mrożaczkow )
reklama
Kochana dobrze bedzie!! :* bedziesz chodzila w dwupaku, a nie... W trzypaku? tak sie mowi?
No wlasnie pojutrze wypadnie 10 dpt a ja mam stresa czy to juz coś wyjdzie [emoji44]
Elessi
Fanka BB :)
Wiem wlasnie ze u ciebie sytuacja jest ciężka i ta twoja kiepska rezerwa dlatego sama siedzę jak na szpilkach i odliczam dni zeby ci sie udało.Powiem Ci ze coraz blizej a ja coraz bardziej się cykam isc na ta krew [emoji44]
Tak bardzo bym chciała by było dobrze( przez to ze nie mamy mrożaczkow )
Marzycielka7
Wiem wlasnie ze u ciebie sytuacja jest ciężka i ta twoja kiepska rezerwa dlatego sama siedzę jak na szpilkach i odliczam dni zeby ci sie udało.
[emoji173]️
Marzycielka7
Kochana dobrze bedzie!! :* bedziesz chodzila w dwupaku, a nie... W trzypaku? tak sie mowi?
Przyjmę wszystko co natura da [emoji847][emoji7]
Bardzo chce jak kazda z nas usłyszeć słowa mamusiu [emoji7]
Elessi
Mega sie tego teraz boje i nie wychodzę z domu bo nie wiem kiedy sie wydarzy I mam nadzieje ze samo sie oczyści...Moja siostra miala naturalne oczyszczenie. Duuuuzy okres tak bym to nazwala. Na pewno nie powinnas byc sama... wsparcie meza mega wazne. I przezycie tego bez unikania tematu - konieczne...[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
we dwoje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Marzycielka7
Oj rozumiem....też nic nie mam
To jesteśmy w tej samej sytuacji
Musi być dobrze [emoji110]
Marzycielka7
Mega sie tego teraz boje i nie wychodzę z domu bo nie wiem kiedy sie wydarzy I mam nadzieje ze samo sie oczyści...
A lekarz powiedział jaki jest czas na to żeby wszystko się oczyściło ? [emoji45]
reklama
chlopkers
Masz racje goffa13. Niepotrzebne to z mojej strony bylo. Bardziej chcialam uswiadomic wspolrozmowczyni, ze wczesniej byl tu spokoj, a po jej tekstach o umierajacych bliznietach, zrobil sie kwas. I wyszla, jak to Kurcia slusznie zauwazyla, niezla gownoburzaA czyli tak to działa im krócej tu jesteś tym masz mniej do powiedzenia no słabe trochę.
Podziel się: