To będę Ci wdzięczna za info jak to wyszło u Ciebie po wizycie. Ja też jestem na neoparinie i acardzie, więc może powinnam się zainteresować tematem. Dobrze wiedzieć. U mnie brzuszek troszkę podrósł, ale nic więcej. Jak byłam chudziak, tak jestem. Przytyłam do tej pory może z 1 kg. Lekarz nie widzi w tym problemu. Maluszek bardzo aktywny, szczególnie w nocy. Dzisiaj dopiero o 6 rano się trochę uspokoił, więc pewnie będę odsypiać w dzień
Ale na takie rewelacje każdy tu czeka i każdemu tego życzymy z całego serca. Trzymajcie się cieplutko!
@Elizabeth68 Wiem, że niektóre dziewczyny prowadzą ciążę dwutorowo - prywatnie i na NFZ, bo od lekarza prywatnego chyba nie zrobisz badań refundowanych. Ja mieszkam pod miastem i mam jeszcze wizyty u endokrynologa i diabetologa, więc nie chcę już ogarniać kolejnego lekarza. Tym bardziej, że koszt tych badań w porównaniu do ivf, to kropla w morzu. Ale jak masz możliwość ogarnięcia 2 lekarzy, to pewnie i tak warto spróbować. Zawsze to parę groszy w kieszeni. Jeśli chodzi o badania prenatalne (1 i 2 trymestru), to zerknij tutaj:
Link do: Program badań prenatalnych - Ministerstwo Zdrowia
One obejmują wizytę, USG, Pappa, amniopunkcję. Musisz tylko znaleźć ośrodek, który jest w programie i się zakwalifikować. We Wrocławiu np. można się zapisać w Dolnośląskim Centrum Ginekologii.
Dziękuję za ten wpis, bo temat trochę mi jednak spędza sen z powiek. Ale jestem dobrej myśli. Cieszę się, że u Was wszystko ok. Niech Dorotka rośnie zdrowo
Dziękuję kochana :* No to mały leniuszek
Ale gdzie jej będzie lepiej. Tak czy inaczej, czekamy z niecierpliwością, może za chwilkę się zdecyduje
Ja też słyszałam o ciepłych kąpielach, ale jestem zielona w tych tematach. Może byłe ciężarówki coś jeszcze podpowiedzą. Kciuki zaciśnięte!