reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To będę Ci wdzięczna za info jak to wyszło u Ciebie po wizycie. Ja też jestem na neoparinie i acardzie, więc może powinnam się zainteresować tematem. Dobrze wiedzieć. U mnie brzuszek troszkę podrósł, ale nic więcej. Jak byłam chudziak, tak jestem. Przytyłam do tej pory może z 1 kg. Lekarz nie widzi w tym problemu. Maluszek bardzo aktywny, szczególnie w nocy. Dzisiaj dopiero o 6 rano się trochę uspokoił, więc pewnie będę odsypiać w dzień ;) Ale na takie rewelacje każdy tu czeka i każdemu tego życzymy z całego serca. Trzymajcie się cieplutko!:)

@Elizabeth68 Wiem, że niektóre dziewczyny prowadzą ciążę dwutorowo - prywatnie i na NFZ, bo od lekarza prywatnego chyba nie zrobisz badań refundowanych. Ja mieszkam pod miastem i mam jeszcze wizyty u endokrynologa i diabetologa, więc nie chcę już ogarniać kolejnego lekarza. Tym bardziej, że koszt tych badań w porównaniu do ivf, to kropla w morzu. Ale jak masz możliwość ogarnięcia 2 lekarzy, to pewnie i tak warto spróbować. Zawsze to parę groszy w kieszeni. Jeśli chodzi o badania prenatalne (1 i 2 trymestru), to zerknij tutaj: Link do: Program badań prenatalnych - Ministerstwo Zdrowia
One obejmują wizytę, USG, Pappa, amniopunkcję. Musisz tylko znaleźć ośrodek, który jest w programie i się zakwalifikować. We Wrocławiu np. można się zapisać w Dolnośląskim Centrum Ginekologii.

Dziękuję za ten wpis, bo temat trochę mi jednak spędza sen z powiek. Ale jestem dobrej myśli. Cieszę się, że u Was wszystko ok. Niech Dorotka rośnie zdrowo:yes:

Dziękuję kochana :* No to mały leniuszek;) Ale gdzie jej będzie lepiej. Tak czy inaczej, czekamy z niecierpliwością, może za chwilkę się zdecyduje;) Ja też słyszałam o ciepłych kąpielach, ale jestem zielona w tych tematach. Może byłe ciężarówki coś jeszcze podpowiedzą. Kciuki zaciśnięte!
Dziękuję za namiary!!! :*:*:*

reklama
reklama
Do góry