Justyska13
Fanka BB :)
Dzięki @Margit2018Justyska wyjdą ci plamy na twarzy. Lepiej siedzieć w cieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki @Margit2018Justyska wyjdą ci plamy na twarzy. Lepiej siedzieć w cieniu
Super ze wszystko dobrze i ze torbielki sie wchlaniaja. Nirch znikna całkiem. A ty jak sie czujesz?My już po usg główki torbielki zanikają więc lekarka nie widziała podstaw do dalszej diagnoatyki. Dgd nie martw się jak popytałam to prawie każde dziecko które miało usg po porodzie miało jakieś torbielki i później zanikały. Jejku jak to zleciało moja Dorotka ma 6 tygodni i waży już 5 kg. Dziewczynki póki walczycie to się doczekacie. Siły i wytrwałości bo wiem że niektórym jest ciężko.
Marzycielka czyli jesteś z dwoma kropkami tak ?Jednak psychika potrafi płatać figle
Człowiek stara się nie myśleć a z tylu głowy myśli odbijają się jak echo
@ilmenau dziś ważny dla Ciebie dzień spotkanie z maluszkiem
@Agonia777 mocne kciuki za przylot ostatniego kropeczka do bazy
@dżoasia i @Kingul pięknych widoków na usg
Kochane czekamy dziś na wieści od Was, za pozostałe działające z za krzaków trzymamy mocne kciuki.
Miłego dnia
Już myślałam, że mam jakąś rekacje na neoparin, bo dziś się się ciężko oddycha i czuję, że trzęsie mnie rękami, niby się nie denerwuje, aż sama jestem zdziwiona, że jestem taka spokojna, ale może podświadomość daje mi oznaki, bo ja raczej jestem z rodziny osób z przewlekłymi chorobami serca lub wylewy i już sobie wkręciłam, że to może być neoparinMarzycielka czyli jesteś z dwoma kropkami tak ?
Wiem jak łatwo nie jest ale najlepsza moja rada to coś robić albo układaj puzzle-ja miałam problemy z oddychaniem z nerwów i to mnie uspokajało.
Który dziś dpt?w sobotę miałaś transfer?
Ciężko przewidzieć czy leki czy nerwy -ja mam nerwicę od kilku lat więc wiedziałam ze to nerwy ale leki też dają różne efekty uboczne.Już myślałam, że mam jakąś rekacje na neoparin, bo dziś się się ciężko oddycha i czuję, że trzęsie mnie rękami, niby się nie denerwuje, aż sama jestem zdziwiona, że jestem taka spokojna, ale może podświadomość daje mi oznaki, bo ja raczej jestem z rodziny osób z przewlekłymi chorobami serca lub wylewy i już sobie wkręciłam, że to może być neoparin
I na serduszko betę ponad 6 tys już miałam.Ciężko przewidzieć czy leki czy nerwy -ja mam nerwicę od kilku lat więc wiedziałam ze to nerwy ale leki też dają różne efekty uboczne.
Spokoju sksk i czekamy na bete!
Marzycielka czyli jesteś z dwoma kropkami tak ?
Wiem jak łatwo nie jest ale najlepsza moja rada to coś robić albo układaj puzzle-ja miałam problemy z oddychaniem z nerwów i to mnie uspokajało.
Który dziś dpt?w sobotę miałaś transfer?
Nie wsłuchuj się w organizm. To wszystko wynik brania progesteronu. Mi w 10dpt beta już wskazywała ciążę lub jej brak. Jak masz żyć w stresie to zrób betę wcześniej. Kropki lubią spokój.