reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My już po usg główki torbielki zanikają więc lekarka nie widziała podstaw do dalszej diagnoatyki. Dgd nie martw się jak popytałam to prawie każde dziecko które miało usg po porodzie miało jakieś torbielki i później zanikały. Jejku jak to zleciało moja Dorotka ma 6 tygodni i waży już 5 kg. Dziewczynki póki walczycie to się doczekacie. Siły i wytrwałości bo wiem że niektórym jest ciężko.

My już po usg główki torbielki zanikają więc lekarka nie widziała podstaw do dalszej diagnoatyki. Dgd nie martw się jak popytałam to prawie każde dziecko które miało usg po porodzie miało jakieś torbielki i później zanikały. Jejku jak to zleciało moja Dorotka ma 6 tygodni i waży już 5 kg. Dziewczynki póki walczycie to się doczekacie. Siły i wytrwałości bo wiem że niektórym jest ciężko.
Super ze wszystko dobrze i ze torbielki sie wchlaniaja. Nirch znikna całkiem. A ty jak sie czujesz?

Jednak psychika potrafi płatać figle
Człowiek stara się nie myśleć a z tylu głowy myśli odbijają się jak echo
Marzycielka czyli jesteś z dwoma kropkami tak ?:)
Wiem jak łatwo nie jest ale najlepsza moja rada to coś robić albo układaj puzzle-ja miałam problemy z oddychaniem z nerwów i to mnie uspokajało.
Który dziś dpt?w sobotę miałaś transfer?

@ilmenau dziś ważny dla Ciebie dzień spotkanie z maluszkiem :)
@Agonia777 mocne kciuki za przylot ostatniego kropeczka do bazy :)
@dżoasia i @Kingul pięknych widoków na usg :):)

Kochane czekamy dziś na wieści od Was, za pozostałe działające z za krzaków trzymamy mocne kciuki.
Miłego dnia :)
Dziewczynki!!!@Agonia777 za Kropka - niech zostanie z Tobą✊✊✊
@ilmenau nie wierzę że to już!!!za najpiękniejsze spotkanie ✊
@dżoasia I @Kingu-pieknych widoków
Miłego dnia Kobietki

Dziewczynki, bardzo dziękuję za kciuki ale moja Księżniczka ani myśli wychodzic, wiem że dzień jest jeszcze długi ale się nie zapowiada ;) nic nie pomaga - spacery, chodzenie po schodach, skakanie na piłce, przytulanki z mężem, herbatki z liści malin, ananas itp. Jak któraś ma jeszcze jakiś pomysł to chętnie przyjmę :D
Jak nic nie zadziała to w przyszłą środę mam się zgłosić do szpitala na wywołanie porodu

@Justyska13 dziewczyny ci już napisały o opalaniu - duże ryzyko plam na twarzy przy lekach zawierających estradiol. To dotyczy też estrofemu, więc jak ktoś bierze do crio lub w I trymestrze to niech też uważa.

@Agonia777 mocne kciuki za transfer!!! Niech to będzie ten udany!

@dżoasia @Kingul pieknych widoków ❤️❤️❤️

@Dgd super wieści, nawet nie wiesz jak się cieszę :)

Wiem jak łatwo nie jest ale najlepsza moja rada to coś robić albo układaj puzzle-ja miałam problemy z oddychaniem z nerwów i to mnie uspokajało.
Już myślałam, że mam jakąś rekacje na neoparin, bo dziś się się ciężko oddycha i czuję, że trzęsie mnie rękami, niby się nie denerwuje, aż sama jestem zdziwiona, że jestem taka spokojna, ale może podświadomość daje mi oznaki, bo ja raczej jestem z rodziny osób z przewlekłymi chorobami serca lub wylewy i już sobie wkręciłam, że to może być neoparin

Już myślałam, że mam jakąś rekacje na neoparin, bo dziś się się ciężko oddycha i czuję, że trzęsie mnie rękami, niby się nie denerwuje, aż sama jestem zdziwiona, że jestem taka spokojna, ale może podświadomość daje mi oznaki, bo ja raczej jestem z rodziny osób z przewlekłymi chorobami serca lub wylewy i już sobie wkręciłam, że to może być neoparin
Ciężko przewidzieć czy leki czy nerwy -ja mam nerwicę od kilku lat więc wiedziałam ze to nerwy ale leki też dają różne efekty uboczne.
Spokoju sksk i czekamy na bete!

Ciężko przewidzieć czy leki czy nerwy -ja mam nerwicę od kilku lat więc wiedziałam ze to nerwy ale leki też dają różne efekty uboczne.
Spokoju sksk i czekamy na bete!
I na serduszko betę ponad 6 tys już miałam.
Dziękuję i spadam do pracy;) może będzie dziś ktoś fajny w pracy :)

Taaak:-) jak szaleć to szaleć wzięliśmy dwa [emoji16][emoji7]
Nie mamy mrożaczkow a 1 zostawiać nie chcieliśmy bo nie wiadomo co by się z nim stało a jednak w brzuszku u mamy lepiej niż w laboratorium [emoji16]
W sobotę miałam transfer wiec do betowania jeszcze troche [emoji33]

reklama
Do góry