reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czuję się dobrze, aczkolwiek hormony robią swoje i huśtawka jest. Cieszę się z córeczki i nie mogę uwierzyć że jest koło mnie. No i staram się schudnąć ale waga stanęła na 76kg i nic...a przed ciążą 64kg. buziaki dla was wszystkich bądźcie uparte i upierdliwe byle do celu.
Margit, jak w tamtym roku wazylam 76 kg to bylam o taaaaaaaka laska ;)

reklama
Witam,
mam do odsprzedania Estrofem (2 całe opakowania +8 tabletek), Luteinę (180 tabletek) , Duphaston (1 opakowanie +10 tabletek) i Prolutex (12 fiolek). Zainteresowane Panie proszę o kontakt priv.

@Pala @Pini88 wielkie wielkie GRATULACJE!!! Niech maleństwa rosną i rozwijają się pięknie:) radosne święta będą.
@dżoasia cudowne wieści :) dziewczynki rosną jak na drożdżach, więc i pewnie brzuszek rośnie. Ale cudowne święta będziesz mieć z dwoma zajączkami skaczącymi w brzuszku. To teraz jak już dziewczynki potwierdzone to już zaczniesz szaleć z różem na zakupach :)

@Pala @Pini88 wielkie wielkie GRATULACJE!!! Niech maleństwa rosną i rozwijają się pięknie:) radosne święta będą.
@dżoasia cudowne wieści :) dziewczynki rosną jak na drożdżach, więc i pewnie brzuszek rośnie. Ale cudowne święta będziesz mieć z dwoma zajączkami skaczącymi w brzuszku. To teraz jak już dziewczynki potwierdzone to już zaczniesz szaleć z różem na zakupach :)
Nio takie Kochane miniaturki:-)Jak dzisiaj zobaczyłam na usg Nasza kruszyna wyglądała jak mały bałwanek:-)

reklama
Dziewczyny u mnie beta dzis 5651 25 dzien po transferze tylko progesteron spadl troche 48 co wy na to dzis kontrola u kekarza
Wyniki chyba super ;) Ja w 25 dpt betę miałam 14 tysięcy, a progesteron 396. I trochę mnie to martwi. Jutro idę na usg do innego lekarza, bo poprzedni straszy mnie bliźniętami. A ja miałam podany jeden zarodek. Nie mogę mieć bliźniąt, bo już mam.

Do góry