reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, mnie tydzień temu progesteron spadł nie wiadomo czemu i zwiększone mam. Chyba coś z wchłanianiem mam problem.

Jak spadło to od razu pod język zwiekszona z 12 tabletek dziennie na 16 [emoji54] dopochwowo też mam dużo bo 3x4.

@Vinszka masz progesteton, estradiol I bete przy 5 weryfikacjii za free więc ja bym robiła A może akurat coś Tobie zmniejsza z lekow

A jak dziewczyny u Was było z tym usg po transferze kiedy coś było widać na usg:-)?
U mnie 19 dpt 4 dniowego zarodka był pęcherzyk,
28 dpt było serduszko.
Spokojnie przyjdzie czas i na Ciebie :)
3×1 dowcipnie I 2×3 pod jezyk gorzko w buzi po tej luteinie najgorzej u mnie z tym lutinexem tyle pieniedzy wydaje na niego ze szok biore 3×3masakra
Jaki jest koszt takiego litinexu na tydzień ?Pytam z ciekawości bo ja mam całkiem inne leki.
Kochana czuję się jak po 3 dniach niespania
Wszystko poszło bardzo sprawnie
Oczywiście był stres choć po fakcie okazało się ze zupełnie niepotrzebnie
Udało się z moich 8 pęcherzyków pobrać 7 komórek
Lekarz powiedział ze bardzo ładnie
Za dwa dni mam się kontaktować z labo w celu info ile udało się zapłodnić choć chyba nie wytrzymam i zadzwonię jutro ( może będą coś wiedzieć)
Dostałam kolejna reklamówkę lekow
Duphaston, Luteina, Estrofem, Prolutex i Folik
Teraz tylko myśleć pozytywnie i wierzyć ze komóreczki będą silne [emoji173]️
Marzycielka piękne ilości!!!!Niech teraz jajeczka się pięknie zapładniają.
Kazali Ci jutro dzwonić ale przecież po 24 h od punkcji już wiedzą ile się zapłodnilo.
Ja dzwoniłam zawsze dzień po ,2 i 5 dni po pukcji.
Trzymam mocno kciuki!Świetnie poprowadzona stymulacja!
A na zabicie czasu i nerwów polecam puzzle :)

Muszę zająć czym głowę
Na spokojnie u mnie po punkcji dowiedzialam sie ile pobrali komorek i juz nie pamietam ale w ktoryms dniu mowili zeby nie dzwonic bo w ogole nie zagladaja.Mi jeden odpadl zostalo nam 5 do stadium blastocysty, i dzwonili do mnie z informacja, ze zamrozili wlasnie w tym momencie blastki Nio glowe ciezko zajac , ja juz ksiazki wyczytalam i iczekiwanie

U mnie 19 dpt 4 dniowego zarodka był pęcherzyk,
28 dpt było serduszko.
Spokojnie przyjdzie czas i na Ciebie :)

Jaki jest koszt takiego litinexu na tydzień ?Pytam z ciekawości bo ja mam całkiem inne leki.

Marzycielka piękne ilości!!!!Niech teraz jajeczka się pięknie zapładniają.
Kazali Ci jutro dzwonić ale przecież po 24 h od punkcji już wiedzą ile się zapłodnilo.
Ja dzwoniłam zawsze dzień po ,2 i 5 dni po pukcji.
Trzymam mocno kciuki!Świetnie poprowadzona stymulacja!
A na zabicie czasu i nerwów polecam puzzle :)
Tina 35 a czy w 19dpt mialas juz cialko zolte i struktury zarodka czy sam pecherzyk?I czy kontrolowalas wowczas bete?

Na spokojnie u mnie po punkcji dowiedzialam sie ile pobrali komorek i juz nie pamietam ale w ktoryms dniu mowili zeby nie dzwonic bo w ogole nie zagladaja.Mi jeden odpadl zostalo nam 5 do stadium blastocysty, i dzwonili do mnie z informacja, ze zamrozili wlasnie w tym momencie blastki Nio glowe ciezko zajac , ja juz ksiazki wyczytalam i iczekiwanie

No wiem tylko tyle ze pobrali 7 a nie chce być nachalna i dzwonić bo może nic nie bedzie wiadomo jeszcze
Punkcja była wczoraj rano

No wiem tylko tyle ze pobrali 7 a nie chce być nachalna i dzwonić bo może nic nie bedzie wiadomo jeszcze
Punkcja była wczoraj rano
Zadzwonic zawsze mozesz , ja jak sie nie chcialam upominac maz mi powiedzial , placimy za wszystko i sie przejmujesz bo Ci zalezy na tym.Ja dzwonilam do embriologow zawsze bardzo mili i sympatyczni zamiast sie denerwowac przedzwon tutaj chodzi o Was w tym momencie

Zadzwonic zawsze mozesz , ja jak sie nie chcialam upominac maz mi powiedzial , placimy za wszystko i sie przejmujesz bo Ci zalezy na tym.Ja dzwonilam do embriologow zawsze bardzo mili i sympatyczni zamiast sie denerwowac przedzwon tutaj chodzi o Was w tym momencie
No widzisz, teraz nie w każdej klinice płacisz i musisz wiedzieć, bo tak chcesz. Z tego co słyszałam nie tylko invicta zmieniła swoje podejście.

Szkoda, bo to jednak daje obraz i człowiek ma czas na przetrawienie.

@Marzycielka7 wiem jak czas się dłuży, oj wiem, ja już jajo znoszę do mojej kolejnej wizyty [emoji3526]

reklama
Tina 35 a czy w 19dpt mialas juz cialko zolte i struktury zarodka czy sam pecherzyk?I czy kontrolowalas wowczas bete?
Bete juz nie robiłam bo ponoć im wyższe wyniki tym mogą sie pomylić w diagno jak u mojej znajomej i prawie zawału nie dostała.
Było ciało żółte ale o strukturze zarodka nic nie było mowy.

Do góry