Witaj proszę mnie wpisać na 9.04 podglądanie moich tulisi dziękuję ❤❤❤Moje drogie dziś wiele się dzieje.
@Marzycielka7 trzymamy kciuki za piękne jajeczka
@kate_p7 oby beta szybowała do nieba
@Kingul za piękne widoki na usg
@Pini88 aby beta skoczyła do nieba
@lafantynka trzymamy kciuki za bezbolesną cesarkę i szybkie przytulenie skarba
Pozostałym dziewczynom życzę miłego, słonecznego poniedziałku, a za działające z za krzaków również trzymamy mocne kciuki
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Dziewczyny czy usg piersi mozna wykonac 3-4 dzien cyklu czy lepiej po miesiaczce?
Dziewczyny, zdecydowałam się oddać na rzecz innej niepłodnej pary 4 moje zarodki zamrożone 9 lat temu. Wiem, że każdy ma inne podejście do tego tematu, ale jeśli mogę komuś pomóc mieć dziecko, to z radością to zrobię. Kiedyś bym tego nie zrobiła, zwłaszcza, gdy urodzily się moje dziewczynki. Nie wyobrażałam sobie, że moje dziecko może żyć w innej rodzinie. Ale teraz po 9 latach zmieniły mi się poglądy. Obecnie zostałam z 3-ema zarodkami z ostatniej marcowej stymulacji. Nie wiem jaki będzie ich los, bo jestem teraz w ciąży z 3-cim dzieckiem i raczej nie planuję mieć 6-tki dzieci .
Kochane byliśmy na usg, dzisia jest 20 dpt i doktor mówi,że nie widać jeszcze struktur zarodkowych…co to oznacza?Kazał mi jutro i pojutrze zrobic bete hcg pewnie będzie decydująca, czy jest za wcześnie na widok struktur czy pozostaje czekac?Pozdrawiam
Bardzo odważna decyzja za którą podziwiam!Ktoś będzie ci myślami i sercem wdzięczny za taki skarb.Dziewczyny, zdecydowałam się oddać na rzecz innej niepłodnej pary 4 moje zarodki zamrożone 9 lat temu. Wiem, że każdy ma inne podejście do tego tematu, ale jeśli mogę komuś pomóc mieć dziecko, to z radością to zrobię. Kiedyś bym tego nie zrobiła, zwłaszcza, gdy urodzily się moje dziewczynki. Nie wyobrażałam sobie, że moje dziecko może żyć w innej rodzinie. Ale teraz po 9 latach zmieniły mi się poglądy. Obecnie zostałam z 3-ema zarodkami z ostatniej marcowej stymulacji. Nie wiem jaki będzie ich los, bo jestem teraz w ciąży z 3-cim dzieckiem i raczej nie planuję mieć 6-tki dzieci .
20dpt 3dniowego czy 5cio dniowego?Kochane byliśmy na usg, dzisia jest 20 dpt i doktor mówi,że nie widać jeszcze struktur zarodkowych…co to oznacza?Kazał mi jutro i pojutrze zrobic bete hcg pewnie będzie decydująca, czy jest za wcześnie na widok struktur czy pozostaje czekac?Pozdrawiam
Moj lekarz wychodzi z zalozenia ze 20dpt ma byc widac pecherzyk ciazowy. I pozniej karze przyjsc za 2 tyg i wszystko powinno byc juz widac.
Podziwiam i z jednej strony mega ciesze sie Twoja postawa bo to będzie wielki krok dla kogos kto nie moze miec swoich zarodkow, z drugiej strony ja oddalam narazie 'nadmiar' komorek, pobrali mi 10 a zaplodnic mogli 6, i to juz byla dla mnie ciezka decyzja, ale malo brakowało a sama bylabym w potrzebie, mam 26 lat ale dosyc niskie jak na swoj wiek amh plus pcos (i jeszcze slabe nasienie meza) wiec postanowiłam pomoc innej kobiecie, ale mamy zamrozone 3 zarodki (bo o dziwo za co dziekuje bogu udalo sie pierwsze podejscie do in vitro) jeśli bedzie wszysyko ok to na pewno bedziemy wracac po rodzenstwo, wiec narazie trzymamy zarodki dla siebie... Ale nie wiem co bedzie kiedys jak staniemy przed taka decyzja jak Ty jeśli chodzi o zarodkiDziewczyny, zdecydowałam się oddać na rzecz innej niepłodnej pary 4 moje zarodki zamrożone 9 lat temu. Wiem, że każdy ma inne podejście do tego tematu, ale jeśli mogę komuś pomóc mieć dziecko, to z radością to zrobię. Kiedyś bym tego nie zrobiła, zwłaszcza, gdy urodzily się moje dziewczynki. Nie wyobrażałam sobie, że moje dziecko może żyć w innej rodzinie. Ale teraz po 9 latach zmieniły mi się poglądy. Obecnie zostałam z 3-ema zarodkami z ostatniej marcowej stymulacji. Nie wiem jaki będzie ich los, bo jestem teraz w ciąży z 3-cim dzieckiem i raczej nie planuję mieć 6-tki dzieci .
Super mowilam ze bedzie dobrze [emoji3590][emoji3590]
Jaka byla poprzednia i kiedy?Beta 1600 podskoczyla dziewczynki!!!!!
reklama
Kochana 5 dniowa blastka byla podawana.20dpt 3dniowego czy 5cio dniowego?
Moj lekarz wychodzi z zalozenia ze 20dpt ma byc widac pecherzyk ciazowy. I pozniej karze przyjsc za 2 tyg i wszystko powinno byc juz widac.
Czy jest jeszcze jakas nadzieja ze sie uda?
Podziel się: