może powtórzę w klinice w poniedziałek. chociaż już się nie łudzęO nie ale może za wcześnie....
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
ale to był 7 transfer i ani jednej ciąży, bety nie chcą drgnąć nawet
a na to trzeba skierowanie?
Tym bardziej przykro...
A teraz tez byłaś po immunosupresji? Może powinnaś zrobić ten test receptywności endometrium (któraś z dziewczyn robiła)?
Jak masz możliwość to podejdź do rodzinnego/gina po skierowanie na krzywą cukrowo-insulinową, to będziesz mieć za darmo. Jak nie chcesz brac skierowania to w alabie i w diagnostyce zrobisz bez skierowania, najpierw zbadają ci poziom glukozy na czczo (z paska) i jak jest mniej niż 126 (przynajmniej w moim labie) to robią bez problemu.
Dziewczyny w którym tygodniu idzie się na usg pęcherzykowe? 6?
Pecherzyk widać przy becie ok 1000-1500, w 6-7 tygodniu to już serduszko widać
Dziewczyny czy któraś z Was bierze glukophage? Można ja odstawić w każdej chwili? Byłam dziś u Endo i przepisał właśnie mi ten lek, ale zapomniałam się o to zapytać. Stwierdziła bardzo lekkie IO i dostałam najmniejszą dawkę na noc.
Ja brałam dawkę 75 i mogłam odstawić od razu, bo jak zaczęłam brać to nie miałam żadnych problemów, czasem pojawia się uczucie rozbicia, ból głowy itp. W takim wypadku przez 3 dni bierzesz pół dawki i wtedy odstawiasz.
Ruda08
Ja odstawiłam w środę, a dzisiaj droga @ się pojawiłaPo jakim czasie od nieudanego transferu i odstawieniu leków dostawalyscie miesiączkę? Po wczorajszym odstawieniu leków przeszły mi objawy okresowe :/
Ruda08
Można, sama dostałam poprzednioMozna dostac miesiaczke po nieudanym transferze mimo brania lekow?
lafantynka
I to w pierwszym trymestrze ?Farbowalam z amoniakiem i robilam hybryde.Jeden minus ze farba sie krotko trzymala.[emoji6]
Super podwójne szczęście. GratulacjePo wizycie. Mamy pęcherzyk i ciałko żółte.... Jedno dodatkowe może się chować albo to echo...
Dziewczyny? Podzielił się? [emoji33][emoji33]
lafantynka
U mnie znowu mała zmiana! W zwiazku z tym ze łożysko jest już w opłakanym stanie a synuś raczej z tych mniejszych (zaraz 38 tydzień a synek wazy 2800) lekarz stwierdził na dzisiejszej wizycie ze nie ma na co czekac wiec w niedziele zgłaszam się do szpitala a w poniedziałek cc! Taaak! Przyjdzie nam przywitać naszego synka w prima aprilis. Hmmm ... także tak.
Mam pytanie do dziewczyn po cc ( jeśli jakieś tu są) albo może do tych które maja taka wiedzę mianowicie jak dobrze zadbać o bliznę po cc i kiedy będę mogła przytulić swojego maluszka??
Mam pytanie do dziewczyn po cc ( jeśli jakieś tu są) albo może do tych które maja taka wiedzę mianowicie jak dobrze zadbać o bliznę po cc i kiedy będę mogła przytulić swojego maluszka??
reklama
Justyska13
o jaaaaaa kochana ja ci mówiłam ze rozbijesz BANK!!!!!!!Po wizycie. Mamy pęcherzyk i ciałko żółte.... Jedno dodatkowe może się chować albo to echo...
Dziewczyny? Podzielił się? [emoji33][emoji33]
Podziel się: