Vinszka
Fanka BB :)
[emoji3525][emoji3525][emoji3525] aż człowiek nie wie co powiedzieć. Przykro mi Kochana.6dpt progesteron 55,42 ( po prolutexie)
beta < 1,20
niestety znowu będzie porażka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji3525][emoji3525][emoji3525] aż człowiek nie wie co powiedzieć. Przykro mi Kochana.6dpt progesteron 55,42 ( po prolutexie)
beta < 1,20
psychiatria oddział bez klamek. naprawdę psychicznie nie mam juz siły[emoji3525][emoji3525][emoji3525] aż człowiek nie wie co powiedzieć. Przykro mi Kochana.
Dziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
I czy któraś robiła hybrydy na paznokciach?
Wywołuje ciężarówki @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol
Przyroslo z 26 na 44.5 w Jaden dzien ale co teraz sie dzieje ze mna tego nie wiem mowi ze tez tak moze bycWyobrażam sobie stres a ostatnio miałaś mniejszy przyrost że tak Ci powiedział?
Pij melisę bo to w pełni bezpieczne.
Myśl o dzidzi i mocno trzymamy kciuki,żeby to były nietrafione spekulację lekarza.
6dpt progesteron 55,42 ( po prolutexie)
beta < 1,20
Naczekałam się na te wyniki, że hoho... siedziałam chyba z 1,5 h! Ale mam!
Beta wzrosła o 112,5% 2024!!!!!
Ja juz jak miotla wygladam paznokcie mi zaraz odpadna nie wiem czy isc czy nie?Ponoć można, ale ja nie farbuje i hybryd też nie robię.
Dziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
Wywołuje ciężarówki @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol
6dpt progesteron 55,42 ( po prolutexie)
beta < 1,20