reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
I czy któraś robiła hybrydy na paznokciach?

Wywołuje ciężarówki :) @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol

Ja farbowałam cała ciąże z Sara bez amoniaku farbami . Hybrydy zmieniłam co tydzień . Są różne szkoły ale raczej Matek niż lekarzy .

Wyobrażam sobie stres a ostatnio miałaś mniejszy przyrost że tak Ci powiedział?
Pij melisę bo to w pełni bezpieczne.
Myśl o dzidzi i mocno trzymamy kciuki,żeby to były nietrafione spekulację lekarza.
Przyroslo z 26 na 44.5 w Jaden dzien ale co teraz sie dzieje ze mna tego nie wiem mowi ze tez tak moze byc

Dziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
I czy któraś robiła hybrydy na paznokciach?

Wywołuje ciężarówki :) @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol

Farbuj na zdrowie :)
Link do: Piękna w ciąży cz. 1 : Włosy - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet

hybryd nie noszę, więc się nie wypowiem :) ale zwykłym lakierem malowałam, bo trzeba było jakoś w pracy wygladać

reklama
Do góry