reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Dzoannna juz wiem jak rozegrac kwestie podpytania lekarza o cftr w razie jak sam nic nie powie. Kiedys rozmawiałam przez tel z pania z labu w klinice o badaniach i powiem ze ona zasugerowala zeby zrobić ta mutacje przy takiej koncentracji poniżej 1mln ale ze chcialam jego o to zapytac ;)sadze ze to wtedy przejdzie

@Dzoannna juz wiem jak rozegrac kwestie podpytania lekarza o cftr w razie jak sam nic nie powie. Kiedys rozmawiałam przez tel z pania z labu w klinice o badaniach i powiem ze ona zasugerowala zeby zrobić ta mutacje przy takiej koncentracji poniżej 1mln ale ze chcialam jego o to zapytac ;)sadze ze to wtedy przejdzie

Git pomysł!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

reklama
Mam wyniki beta 0.8 wiec nisko progesteron 17 estradiol 685 co wy na to progesteron nie za niski?
Ja w 2dpt miałam estradiol 711 i mam zwiększoną dawkę na 3x2, progesteronu miałam mniej bo 11 i też mi zwiększyli.

Tylko tyle mogę powiedzieć w tym temacie. Nie wiem czy pomogłam.

Do góry