To moze byc uczulenie po dowcipnym progesteronie ...pojechałabym z tym do lekarza.
Wiesz co ale ja mam tylko doustnie duphaston
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze byc uczulenie po dowcipnym progesteronie ...pojechałabym z tym do lekarza.
Ja biorę Lacibios Femina doustnie, bo też mam tendencje do infekcji, zwłaszcza po luteinach i innych cudach po transferze. Bardzo polecam. Lekarz mi zmienił na doustne, bo Lactovaginal też mnie podrażniał i nie pomagalo. Teraz przed transferem nie bralam 2 lata, a w posiewach mam bardzo liczne kolonie pałeczek kwasu mlekowego pochodzàcego właśnie z LacibiosKurde a u mnie 5dpt i zaczyna mi sie jakas infekcja... swedzi cos w srodku, grudki sie pojawiaja...
czym mozna to potraktowac?? Lactovaginal tylko ??
Czy lepiej pojechac do gin i zbadac i dopiero zdecydowac co z tym?? Nie chcialabym zeby sie z tego cos zlego rozwinelo:////
Musze jakos to wlasnie wykombinowac.do lekarza nie mam nr tel bezposrednio ale zobacze co bedzie mowil na wizycie. Na wizycie wprost sie nie zapytam bo maz mi później nie da zyc po co sie pytalam jak on nic nie mowil. Ale sadze ze sam lekarz zleci to badanie bo czytalam ze jesli koncentracja jest ponizej 5mln to jest to badanie obowiązkowe. A u nas ponizej 1mln koncentracja.Zadzwon do lekarza i mu zasugeruj
Trzeba jakos sobie radzic [emoji6]
No to super! Czyli znowu do boju jajeczka? Tym razem będzie dobrze!! [emoji8]Po wczorajszej wizycie lekarz zaproponował od 2 dc ovaleap 300 j.m i od 6 dc włącza Cetrotide 0,25 mg
Walczymy o pecherzyki i przygotowujemy się ivf icsi [emoji2]
Bralam tak jak Dżoasia - pod koniec wlaczony byl czesciowo mensinorm
Super odpowiedz, prawie 20 jaj roslo, dojrzalych bylo chyba 15, z czego 10 sie zaplodnilo, a do 5 doby dotrwaly 4.
Wlasciwie 1 w 5 dobie zamrozona, 3 w 6 nawet ale to juz nie ma znaczenia (5 czy 6 doba).
Takze jesli zaczynasz to powodzenia[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam pena i igly i nawet troszke mi zostalo ovaleap, ale malo i to w lodowce trzeba trzymac.
Pilnuj i policz zeby Ci nie zabraklo w trakcie podawania. U mnie tak bylo ale nic sie nie stalo bo zaraz dokupilam na kolejny dzien.
Jakbys miala pytania dawaj znac. Niech Ci pieknie jajka rosna!!
No to super!
Ja mialam wysokie amh wiec mi zmniejszyl dawke do 112,5 ovaleap
A pod koniec wlaczyl ten drugi
No to czekamy na piekne jajca!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
No to super! Czyli znowu do boju jajeczka? Tym razem będzie dobrze!! [emoji8]
Mam wyniki beta 0.8 wiec nisko progesteron 17 estradiol 685 co wy na to progesteron nie za niski?
Po 3 dniachA pobili dniach beta?