Jagoda ...zanim zaczniesz swirowac to jedz na bete i zrob progesteron...moze kropka da sie uratowac, moze to plamienia implementacyjne a załamaniem się teraz kropkowi nie pomożesz...były tu dziewczyny co plamiły, dostały leki i ciążę donosiły...weź sie w garść i jedź na badania...na załamkę bedzie czas jeśli beta będzie 0...jeśli bedzie powyżej 5 to dzwoń na cito do lekarza i niech radzi co dalej.Niestety...właśnie dostałam plamienia to już pewnie koniec
reklama
Carenik
Fanka BB :)
Bylas na tej becie?
Niestety...właśnie dostałam plamienia to już pewnie koniec
Dziękuję Trzymaj kciuki za dalej, bo to począteczek.@Mitotaj wielkie gratulacje teraz trzymamy kciuki za piękny przyrost
jagodaaga
krew już oddana beta i progesteron...Jagoda ...zanim zaczniesz swirowac to jedz na bete i zrob progesteron...moze kropka da sie uratowac, moze to plamienia implementacyjne a załamaniem się teraz kropkowi nie pomożesz...były tu dziewczyny co plamiły, dostały leki i ciążę donosiły...weź sie w garść i jedź na badania...na załamkę bedzie czas jeśli beta będzie 0...jeśli bedzie powyżej 5 to dzwoń na cito do lekarza i niech radzi co dalej.
telefon do lekarza juz umowiony na 16.00.
To moze byc uczulenie po dowcipnym progesteronie ...pojechałabym z tym do lekarza.Kurde a u mnie 5dpt i zaczyna mi sie jakas infekcja... swedzi cos w srodku, grudki sie pojawiaja...
czym mozna to potraktowac?? Lactovaginal tylko ??
Czy lepiej pojechac do gin i zbadac i dopiero zdecydowac co z tym?? Nie chcialabym zeby sie z tego cos zlego rozwinelo:////
ilmenau
Dzień dobry!
Dzisiaj dzień bet!
za @Vinszka i twoją weryfikację bety - niech będzie do nieba!!! @Pini88 za pierwszą weryfikację hormonów - dzisiaj liczy się tylko progesteron i estradiol, bety nie będzie, więc się tym nie martw!
@jagodaaga - nie wiem czy dzisiaj czy jutro, ale na wszelki wypadek dzisiaj
za pozostałe betujące dziewczyny- niestety nie mam was w kalendarzu
@Ela86 - pięknego podglądania Maluszka!
@Mitotaj - gratulacje pozytywnej bety! Cytując klasyka - będziesz gruba
Ja też dzisiaj podglądam swoją Córeczkę, juz nie mogę się doczekać
Miłego dnia wszystkim!
Dzisiaj dzień bet!
za @Vinszka i twoją weryfikację bety - niech będzie do nieba!!! @Pini88 za pierwszą weryfikację hormonów - dzisiaj liczy się tylko progesteron i estradiol, bety nie będzie, więc się tym nie martw!
@jagodaaga - nie wiem czy dzisiaj czy jutro, ale na wszelki wypadek dzisiaj
za pozostałe betujące dziewczyny- niestety nie mam was w kalendarzu
@Ela86 - pięknego podglądania Maluszka!
@Mitotaj - gratulacje pozytywnej bety! Cytując klasyka - będziesz gruba
Ja też dzisiaj podglądam swoją Córeczkę, juz nie mogę się doczekać
Miłego dnia wszystkim!
I super...teraz duza szklanka melisy...i czekaj....krew już oddana beta i progesteron...
Carenik
A to plamienie to mocne? Swieza krew czu raczej brazowe plamki?
Czasem przy "wgryzaniu" sie zarodka nawet moze powstac maly krwiaczek i on plamic. Nie martw sie na zapas!
Czasem przy "wgryzaniu" sie zarodka nawet moze powstac maly krwiaczek i on plamic. Nie martw sie na zapas!
krew już oddana beta i progesteron...
jagodaaga
byłam i progesteron...czekam, pewnie koło 15Bylas na tej becie?
reklama
jagodaaga
żywa krew wydzieliną....na razie małoA to plamienie to mocne? Swieza krew czu raczej brazowe plamki?
Podziel się: