reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety...właśnie dostałam plamienia :( :( to już pewnie koniec:(:(
Jagoda ...zanim zaczniesz swirowac to jedz na bete i zrob progesteron...moze kropka da sie uratowac, moze to plamienia implementacyjne a załamaniem się teraz kropkowi nie pomożesz...były tu dziewczyny co plamiły, dostały leki i ciążę donosiły...weź sie w garść i jedź na badania...na załamkę bedzie czas jeśli beta będzie 0...jeśli bedzie powyżej 5 to dzwoń na cito do lekarza i niech radzi co dalej.

reklama
Jagoda ...zanim zaczniesz swirowac to jedz na bete i zrob progesteron...moze kropka da sie uratowac, moze to plamienia implementacyjne a załamaniem się teraz kropkowi nie pomożesz...były tu dziewczyny co plamiły, dostały leki i ciążę donosiły...weź sie w garść i jedź na badania...na załamkę bedzie czas jeśli beta będzie 0...jeśli bedzie powyżej 5 to dzwoń na cito do lekarza i niech radzi co dalej.
krew już oddana beta i progesteron...
telefon do lekarza juz umowiony na 16.00.

Kurde a u mnie 5dpt i zaczyna mi sie jakas infekcja... swedzi cos w srodku, grudki sie pojawiaja...
czym mozna to potraktowac?? Lactovaginal tylko ??
Czy lepiej pojechac do gin i zbadac i dopiero zdecydowac co z tym?? Nie chcialabym zeby sie z tego cos zlego rozwinelo:////
To moze byc uczulenie po dowcipnym progesteronie ...pojechałabym z tym do lekarza.

Dzień dobry!

Dzisiaj dzień bet!
✊ ✊ ✊ za @Vinszka i twoją weryfikację bety - niech będzie do nieba!!! @Pini88 ✊ ✊ ✊ za pierwszą weryfikację hormonów - dzisiaj liczy się tylko progesteron i estradiol, bety nie będzie, więc się tym nie martw!
@jagodaaga - nie wiem czy ✊ ✊ ✊ dzisiaj czy jutro, ale na wszelki wypadek dzisiaj ;)
✊ ✊ ✊ za pozostałe betujące dziewczyny- niestety nie mam was w kalendarzu ;)

@Ela86 - pięknego podglądania Maluszka! ❤️
@Mitotaj - gratulacje pozytywnej bety! Cytując klasyka - będziesz gruba :D

Ja też dzisiaj podglądam swoją Córeczkę, juz nie mogę się doczekać :)

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Do góry