reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja w 2dpt miałam estradiol 711 i mam zwiększoną dawkę na 3x2, progesteronu miałam mniej bo 11 i też mi zwiększyli.

Tylko tyle mogę powiedzieć w tym temacie. Nie wiem czy pomogłam.
Bym zwiekszyka progesteron u mnie w klinice min 24 musi byc
Dołóż luteine lub prolutex a najlepiej dzwon do lekarza

Ok a co sadzisz o becie nie za niska na 3 dzien po transferze 0.8
Beta w tym czasie to moim.zdaniem jest niepotrzebna. Też miałam negatywa, a 2 lata temu nawet nie kazali tak szybko robić. Po co to i na co !? Nie wiem, tylko niepotrzebny stres i pieniądze lecą. Nie przejmuj się nią.

Beta w tym czasie to moim.zdaniem jest niepotrzebna. Też miałam negatywa, a 2 lata temu nawet nie kazali tak szybko robić. Po co to i na co !? Nie wiem, tylko niepotrzebny stres i pieniądze lecą. Nie przejmuj się nią.
Dzieki kochana czekam teraz na telefon od lekarza co dalej

Wczoraj punkcja.
Dzisiaj telefon z labu 6 zaplodnionych rozwija sie dobrze.
Transfer w sobotę.
Trzymac kciuki za szczęśliwą 7 ( 7 trans)
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

A ja jestem po wizycie, 5t2d :) jest pecherzyk i jest 2 milimetrowy zarodek (juz nie puste jajo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7])
Robilam rano bete:)
ciekawe ile bedzie hcg :) wynik kolo 18:)

Ja biorę też u siebie na zimno.
Nerw dużo miałam dziś... takie mam zwariowane zycie trochę od jakiegoś czasu :/ Ale nie ważne to.
Martwi mnie bo Teraz rwie mnie krzyż i pobolewa dół brzucha...wzięłam dodatkową tabl. Luteiny i nospe..
Wróciłam właśnie bety i jutro też mam i tel do dr. Okaże się czy nie stoi w miejscu czy może spada.
Coz moge powiedziec wiecej...Mam zle przeczucie... takie same rwanie miałam za pierwszym razem gdy się nie udało..

reklama
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

A ja jestem po wizycie, 5t2d :) jest pecherzyk i jest 2 milimetrowy zarodek (juz nie puste jajo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7])
Robilam rano bete:)
ciekawe ile bedzie hcg :) wynik kolo 18:)
Suuuuper ❤❤

Mam pytanie.
5t2d to od ostatniej miesiączki policzone?

Do góry