Super! No to czekamy...Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Przyrosty bardzo wazne. Ale jestem dobrej mysli ze beta bedzie szynowac w gore tak bardzo chcialabym juz byc blizej was tzn waszych doswiadczen a nie ciavle w ciemnej du...Dziękuję. I masz rację, że teraz przyrosty, dlatego nie wpadam jeszczę w euforię. Jutro idę ponownie na betę, zobaczyć przyrost.
annemarie
Dziękuję Jednak jeszcze 4 dni do pełnego zagnieżdżenia, więc przyjmuję to na chłodno.
??? Zarodek jest juz zaimplantowany na full inaczej by nie bylo HCG, Gratulacje przy okazji[emoji106][emoji106][emoji106]
Zadręcza mnie te myśli. Zrobię i powtórzę w czwartek .
Jedz...ja tez juz bylan i powtórzę w czwartek...wyniki u mnie wieczorem.
I jak ?
Bralam tak jak Dżoasia - pod koniec wlaczony byl czesciowo mensinorm
Super odpowiedz, prawie 20 jaj roslo, dojrzalych bylo chyba 15, z czego 10 sie zaplodnilo, a do 5 doby dotrwaly 4.
Wlasciwie 1 w 5 dobie zamrozona, 3 w 6 nawet ale to juz nie ma znaczenia (5 czy 6 doba).
Takze jesli zaczynasz to powodzenia[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam pena i igly i nawet troszke mi zostalo ovaleap, ale malo i to w lodowce trzeba trzymac.
Pilnuj i policz zeby Ci nie zabraklo w trakcie podawania. U mnie tak bylo ale nic sie nie stalo bo zaraz dokupilam na kolejny dzien.
Jakbys miala pytania dawaj znac. Niech Ci pieknie jajka rosna!!
No to kciuki zaciśnięteTak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
jagodaaga
Niestety...właśnie dostałam plamienia to już pewnie koniecJa jestem za tym, żebyś pojechała, bo zamartwianiem i niepewniścią fundujesz stresik „groszkowi”. Jesteśmy dokładnie na tym samym wózku .
Przyrosty bardzo wazne. Ale jestem dobrej mysli ze beta bedzie szynowac w gore tak bardzo chcialabym juz byc blizej was tzn waszych doswiadczen a nie ciavle w ciemnej du...
Zanim sie obejrzysz i Ty bedziesz[emoji176]
reklama
Dzieki...ale mam stresa...byle do wieczora@Vinszka, @Mosia82 @Pini88 @jagodaaga trzymam dziś za Wasze wyniki, abyście sie miło zaskoczyły
@Mitotaj super wynik! Po cichu gratuluję!
Podziel się: