Kasia no to niestety z sikańcem musisz czekać te 14 dni zeby mówić o względnej pewności wyniku a i tak 2 dni później musisz powtórzyć. Czekanie jest ciężkie sama wiem ale nic innego nam nie pozostaje. Wszystko może się zdarzyć. Sama dziś w 5dpt skusiłam się na sikańca i wyszedł negatywny. Teraz żałuję oczywiście. Na bete pójdę we wtorek wtedy wynik będzie bardziej wiarygodny...heh...damy rade!Nie tylko sikanca...nie mam możliwości bety..
reklama
Pini88
Fanka BB :)
Moj 5dniowy zarodek klasy B ale embriolog sie wachala miedzy A a B dobrze ze mam relanium bo bylo by ze mna ciezkoZ klasy morfologicznej to moze i sredniak jak i moj[emoji6]
Ale to NIC nie oznacza
Szanse mamy jak kazdy najlepszy rowniez,
Wiec nic sie nie martw!! [emoji3]
Z dnia na dzien co raz trudniej czekac ale uszy do gory - czekamy cierpliwie[emoji3][emoji3] buziaki milego weekendu
jagodaaga
Jakiej czułości miałaś tego sikanca?Kasia no to niestety z sikańcem musisz czekać te 14 dni zeby mówić o względnej pewności wyniku a i tak 2 dni później musisz powtórzyć. Czekanie jest ciężkie sama wiem ale nic innego nam nie pozostaje. Wszystko może się zdarzyć. Sama dziś w 5dpt skusiłam się na sikańca i wyszedł negatywny. Teraz żałuję oczywiście. Na bete pójdę we wtorek wtedy wynik będzie bardziej wiarygodny...heh...damy rade!
Chociaż wydaje mi się że 5dpt to stanowczo za wcześnie
Moj 5dniowy zarodek klasy B ale embriolog sie wachala miedzy A a B dobrze ze mam relanium bo bylo by ze mna ciezko
Postaraj sie z calych sil zeby raczej relaksowac sie niz stresowac bo to przeciez nie pomoze malenstwu [emoji3]
Ja lykam nospe forte tylko, relanium odstawilam jak mi kazal dr...
Przemawiaj do swojego kropeczka[emoji16]
Jakas plec masz wymarzona? (My np zawsze o dziewczynce rozmawiamy [emoji3])
Plec dla nas nie ma znaczenia serioa powiedz kochana czemu lekarz nospe ? Profilaktycznie czy masz skurcze?
Profilaktycznie skoro bez relanium
U mnie zero objawow
Zreszta dopiero 2 dpt
Plec dla nas nie ma znaczenia serioa powiedz kochana czemu lekarz nospe ? Profilaktycznie czy masz skurcze?
No dla nas tez nie
Ale jak juz sobie cos wizualizujemy[emoji23] to mowimy ze to dziewczynka bedzie[emoji3] trzeba zaczarowac jakos rzeczywistosc [emoji12]
Pini88
U mnie wsumie soba minie o 13 czyli 1dpt bez objawow rowniez jak narazie kiedy pierwsza wizyta bo ja to musze dzwonic do kliniki bo mi nic nie powiedzieliProfilaktycznie skoro bez relanium
U mnie zero objawow
Zreszta dopiero 2 dpt
Jakiej czułości miałaś tego sikanca?
Chociaż wydaje mi się że 5dpt to stanowczo za wcześnie
Zgadzam się, że to za wcześnie. Nadal trwa zagnieżdżanie zarodka i hcg jest niskie nadal. Dopiero, gdy „wczepi” się na dobre i przestanie się zagnieżdżać zaczyna być produkowany hormon hcg.
reklama
@jagodaaga @Vinszka @jolancik @Mitotaj @Dzoannna co do objawow reguły kompletnie nie ma ,ja nie miałam żadnych ciągniec,boli podbrzusza,piersi.jedynie to bolał mnie kręgosłup nad tyłkiem
Aaaa i zawsze wydawało mi się ze jak jest ciąża to temperatura musi byc podwyższona a ja po raz kolejny miałam dreszcze (!)i obecnie tez mam dreszcze.
Wiec reguły nie ma i trzymam żeby ten brak objawów był objawem !
Aaaa i zawsze wydawało mi się ze jak jest ciąża to temperatura musi byc podwyższona a ja po raz kolejny miałam dreszcze (!)i obecnie tez mam dreszcze.
Wiec reguły nie ma i trzymam żeby ten brak objawów był objawem !
Podziel się: