Pini88
Fanka BB :)
Moj zarodek BL 3.2.3 niby jest bardzo dobry co wy na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj zarodek BL 3.2.3 niby jest bardzo dobry co wy na to
Dziewczyny a mam pytanie, bo w sumie się na tym nie znam, trochę poczytałam ale nic nie wywnioskowałam...jeśli mój 3 dniowy zarodek jest 12 komórkowcem, a czytam że w 3 dobie to od 6-8 komórek jest, to znaczy że??....zna się któraś z was?
Ufff znowu uratowałas mi nockęTo oznacza nic zlego, jest po prostu „ speedy Gonzales[emoji23]” i wchodzi juz w stadium moruli, w ktorym powinien byc w 4 dniu.Morula jest zbudowana z 12-16 blastomerow , wiec twoja wchodzi troche wczesniej juz w to stadium.Nie martw sie, rozwija sie liniowo i to jest najwazniejsze, to znaczy ze z np.6 blastomerow po 24 h jest 12 , a nie 11 czy 13. Wszystko git , mozesz spac spokojnie[emoji8]
U mnie profesor kazal przyjechac od razu 11 dni po transferze we wtorek jak w piatek zadzwonilam ze pozytywna beta wyszla w czwartek 6 dniu po transferzeDziewczyny mam w sobie 5dniowy blastus i kiedy beta najlepiej ? I wizyta ta pierwsza kontrola?
Ok a co sadzisz o jakosci mojego zarodka Bl.3.2.3U mnie profesor kazal przyjechac od razu 11 dni po transferze we wtorek jak w piatek zadzwonilam ze pozytywna beta wyszla w czwartek 6 dniu po transferze
powiedzial ze musi sprawdzic endometrium i zobaczyc czy nie pozamaciczna
Ja juz sama nie wiem embriolog mowila ze ok a na necie czytam ze taki sredniakOk a co sadzisz o jakosci mojego zarodka Bl.3.2.3
Kropek jest ze mna teraz sobie lezymy i odpoczywamy pytanko kiedy najlepiej na kontrole sie umowic do lekarza ?po ilu dniach?
Odebralam wyniki [emoji3590]
15 dni po transferze hcg 2270 [emoji7]
A 11 dni po transferze bylo 460,2[emoji16][emoji16]
141 procent przyrost [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]