reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja za 40 min mam pełną 3 dobę po transferze [emoji7] i czuje jedynie zmęczenie, senność. Tak od wczoraj mam.

No i czuje coś nieokreślonego tam gdzie przykładano głowice od USG. Najchętniej bym przespała cały ten czas do bety hehe
Ja miałam wczoraj taki dzień, że bym tylko spała. Ale jak już się położyłam to zasnąć nie mogłam :-D

Plamienie na tym etapie to raczej dobry objaw :) Trwa zagnieżdżanie zarodka i pękają naczynka w endometrium. Plamienie moze byc brązowe lub różowe, zależy od twojego ph w środku ;) Gorzej gdyby to plamienie bylo po 12-14 dniach od transferu, to raczej zwiastowałoby @. A tak to raczej brzuszek zwiastuje :).
Było kremowe a pózniej brązowe ;) teraz ustaje, więc liczę, że kropek mnie nie opuści :tak:

reklama
Do góry