reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Numer to był jak pokazałam mamie, bratowej koleżance pierwszy test pytając czy też widzą ledwo widoczna drugą kreskę. Patrzyli na test i na mnie z politowaniem :) że już mam zwidy. I powiem Ci że w pewnym momencie pomyślałam że wali mi na dekiel. To trwało chwilkę bo po późnej wróciłam do myśli że widzę ją i jestem w ciąży :) czułam to jakoś inaczej niż za pierwszym razem..
N
Może dlatego, że ja od początku założyłam, że jak podamy dwa zarodki to się nam uda :) Mam nadzieję, że zostanie z nami

Nie inaczej!! Bedzie w listopadzie pupcia rozowa [emoji3][emoji3][emoji3]
Fajnie!
Ja z takim samym testem jak Twoj sikanym - mialam niedobra przygode, tak samo wygladal, ale okazal sie zonk z krwi. Wiec juz nigdy im nie uwierze! [emoji3]
Ale u Ciebie naprawde rewelcja[emoji3] grunt to pozytywne nastawienie jak widac :)

reklama
Bardzo dziękuję Ci za tak wyczerpująca odpowiedź. Jeśli się nie uda to na pewno zacznę wszystkie badania. Ale czy warto to robić jeśli nie planujemy w tym roku już ivf? Chyba, że zmienimy zdanie, ale musimy trochę kasy odłożyć. Rozumiem, że po metforminie zaszłas naturalnie w ciążę? A skąd jesteś? Znasz dobrego specjalistę w krk lub okolicach od immuno? O Pasniku słyszałam, ale jazda do Wawy trochę mnie przeraża tym bardziej , że w pracy już krzywo na mnie patrzą jak biorę przepustki itd. Na pewno się nie poddam i będziemy walczyć. Czy dhea jest na receptę?
W macierzyństwie byliśmy tylko na chwilę u dr Wyroby, ale to było chwilę bo czekaliśmy na wizytę u dr Ch. Kto Cię prowadził w macierzy?
Jeśli planujecie odpocząć w tym roku to nie ma sensu robić immuno bo accofil czy intralipid podadza przy in vitro.

Tak po metforminie naturalna ciąża,tak samo jak Dgd z tą różnicą,ze DGD będzie niedługo mamą :)
Jestem z KRK,w Macie.chodzę do P.Od immuno w Krakowie jest Sac.ha i Sy.dor ale dużo by o nich pisać.Sach każe Ci robić szczepienia-miałam i nic nie dało w moim przypadku.
S.ydor twierdził ze intralipid nie kupie nigdzie 20% ;) a tylko u niego mogę mieć podany 10% .Oj jakże się pomylił ;)Ech z tymi lekarzami.
Lepiej raz jedziesz do pasnika a później kontakt mailwoy choć utrudniony.
Dhea jest bez recepty eljot 25

Dziewczyny, dzisiaj 4 dzień po crio 5 dniowej blastki i na wkładce zauważyłam zmianę koloru na blady, blady róż. Już mam tylko jeden scenariusz ..

Nie inaczej!! Bedzie w listopadzie pupcia rozowa [emoji3][emoji3][emoji3]
Fajnie!
Ja z takim samym testem jak Twoj sikanym - mialam niedobra przygode, tak samo wygladal, ale okazal sie zonk z krwi. Wiec juz nigdy im nie uwierze! [emoji3]
Ale u Ciebie naprawde rewelcja[emoji3] grunt to pozytywne nastawienie jak widac :)
Nie wiem czemu, ale za pierwszym razem od razu wiedziałam, że się nie uda mając jakąś nadzieję jednocześnie :)
Trzeba wierzyć;)

To sprobuj pic duzo pokrzywy (jest taka z trawa cytrynowa) ale kazda po kilku dniach smakuje lepiej.
Do tego jest taki koktaj (tak go nazwijmy) na oczyszczenie z wody:
Peczek natki pietruszki
Ogorek zielony (maly)
Cytryna (ja blenduje cala)

To zblendowac na wodzie i wypic

I tak zrob kilka dni i zobacz czy Ci cos da... no i niestety duzo wody...

Ale poczytaj o pokrzywie czy nie masz przeciwwskazan zadnych.

Zapisałam i zastosuje
Obym przeżyła smak koktajlu [emoji16]

A mogłabyś rozpisac to wszysyko co ci lekarz napisal? Jesli to nie problem.

IMG_0330.JPG

To co mi lekarz wyliczyl

reklama
Do góry