reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Numer to był jak pokazałam mamie, bratowej koleżance pierwszy test pytając czy też widzą ledwo widoczna drugą kreskę. Patrzyli na test i na mnie z politowaniem :) że już mam zwidy. I powiem Ci że w pewnym momencie pomyślałam że wali mi na dekiel. To trwało chwilkę bo po późnej wróciłam do myśli że widzę ją i jestem w ciąży :) czułam to jakoś inaczej niż za pierwszym razem..
N
Może dlatego, że ja od początku założyłam, że jak podamy dwa zarodki to się nam uda :) Mam nadzieję, że zostanie z nami

Nie inaczej!! Bedzie w listopadzie pupcia rozowa [emoji3][emoji3][emoji3]
Fajnie!
Ja z takim samym testem jak Twoj sikanym - mialam niedobra przygode, tak samo wygladal, ale okazal sie zonk z krwi. Wiec juz nigdy im nie uwierze! [emoji3]
Ale u Ciebie naprawde rewelcja[emoji3] grunt to pozytywne nastawienie jak widac :)

reklama
Bardzo dziękuję Ci za tak wyczerpująca odpowiedź. Jeśli się nie uda to na pewno zacznę wszystkie badania. Ale czy warto to robić jeśli nie planujemy w tym roku już ivf? Chyba, że zmienimy zdanie, ale musimy trochę kasy odłożyć. Rozumiem, że po metforminie zaszłas naturalnie w ciążę? A skąd jesteś? Znasz dobrego specjalistę w krk lub okolicach od immuno? O Pasniku słyszałam, ale jazda do Wawy trochę mnie przeraża tym bardziej , że w pracy już krzywo na mnie patrzą jak biorę przepustki itd. Na pewno się nie poddam i będziemy walczyć. Czy dhea jest na receptę?
W macierzyństwie byliśmy tylko na chwilę u dr Wyroby, ale to było chwilę bo czekaliśmy na wizytę u dr Ch. Kto Cię prowadził w macierzy?
Jeśli planujecie odpocząć w tym roku to nie ma sensu robić immuno bo accofil czy intralipid podadza przy in vitro.

Tak po metforminie naturalna ciąża,tak samo jak Dgd z tą różnicą,ze DGD będzie niedługo mamą :)
Jestem z KRK,w Macie.chodzę do P.Od immuno w Krakowie jest Sac.ha i Sy.dor ale dużo by o nich pisać.Sach każe Ci robić szczepienia-miałam i nic nie dało w moim przypadku.
S.ydor twierdził ze intralipid nie kupie nigdzie 20% ;) a tylko u niego mogę mieć podany 10% .Oj jakże się pomylił ;)Ech z tymi lekarzami.
Lepiej raz jedziesz do pasnika a później kontakt mailwoy choć utrudniony.
Dhea jest bez recepty eljot 25

Dziewczyny, dzisiaj 4 dzień po crio 5 dniowej blastki i na wkładce zauważyłam zmianę koloru na blady, blady róż. Już mam tylko jeden scenariusz ..

Nie inaczej!! Bedzie w listopadzie pupcia rozowa [emoji3][emoji3][emoji3]
Fajnie!
Ja z takim samym testem jak Twoj sikanym - mialam niedobra przygode, tak samo wygladal, ale okazal sie zonk z krwi. Wiec juz nigdy im nie uwierze! [emoji3]
Ale u Ciebie naprawde rewelcja[emoji3] grunt to pozytywne nastawienie jak widac :)
Nie wiem czemu, ale za pierwszym razem od razu wiedziałam, że się nie uda mając jakąś nadzieję jednocześnie :)
Trzeba wierzyć;)

To sprobuj pic duzo pokrzywy (jest taka z trawa cytrynowa) ale kazda po kilku dniach smakuje lepiej.
Do tego jest taki koktaj (tak go nazwijmy) na oczyszczenie z wody:
Peczek natki pietruszki
Ogorek zielony (maly)
Cytryna (ja blenduje cala)

To zblendowac na wodzie i wypic

I tak zrob kilka dni i zobacz czy Ci cos da... no i niestety duzo wody...

Ale poczytaj o pokrzywie czy nie masz przeciwwskazan zadnych.

Zapisałam i zastosuje
Obym przeżyła smak koktajlu [emoji16]

A mogłabyś rozpisac to wszysyko co ci lekarz napisal? Jesli to nie problem.

IMG_0330.JPG

To co mi lekarz wyliczyl

reklama
Do góry