reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Picie płynów to jeden z moich problemow [emoji20]

Jak zaczniesz wypijac dwie butelki dziennie na sile - to woda stanie sie smakolykiem[emoji23] u mnie tak bylo ale dzieki temu po tygodniu (po punkcji akurat) bylam jak nowa. A po miesiaczce juz zaczelam schodzic wrecz z wagi ido teraz waga nadal spada (slodycze odstawione i glownie zdrowe jedzonko i nadal full wody)

reklama
Ja od transferu zachowywalam sie tak samo nawet bralam kapiele tylko ze nie takie gorace jak zazwyczej i nie dlugie tylko takie 15minutowe, jadlam wszystko jak zawsze, zupelnie nic nie zmienilam tylko tyle ze nie bylo przytulanka Przez 2 tyg.

W sensie ze perfumy balsamy itp?
A robilabys hybryde na paznokciach??
(Sama zdejmuje i sama nakladam, mam maseczke) ?

Jak zaczniesz wypijac dwie butelki dziennie na sile - to woda stanie sie smakolykiem[emoji23] u mnie tak bylo ale dzieki temu po tygodniu (po punkcji akurat) bylam jak nowa. A po miesiaczce juz zaczelam schodzic wrecz z wagi ido teraz waga nadal spada (slodycze odstawione i glownie zdrowe jedzonko i nadal full wody)

Ja wypije szklankę to biegam jak opętana do toalety
Ale chyba muszę się zmusić
Poza tym nie mam jeszcze @ a ostatnia miałam na początku lutego bo zaczynałam stymulację wiec pewnie tez mi się tam na dole wszystko juz zbiera [emoji33]

Teraz biore duphaston i luteinę
Wcześniej przez 2 i pół miesiąca dhea
No i do tego zastrzyki z Elonva Cetrotide i Pregnylu
Niestety mój organizm jest straszny bo szybko magazynuje nadmiar wody [emoji27]

To sprobuj pic duzo pokrzywy (jest taka z trawa cytrynowa) ale kazda po kilku dniach smakuje lepiej.
Do tego jest taki koktaj (tak go nazwijmy) na oczyszczenie z wody:
Peczek natki pietruszki
Ogorek zielony (maly)
Cytryna (ja blenduje cala)

To zblendowac na wodzie i wypic

I tak zrob kilka dni i zobacz czy Ci cos da... no i niestety duzo wody...

Ale poczytaj o pokrzywie czy nie masz przeciwwskazan zadnych.

O kochana - u Ciebie juz 5 dzien efekt widoczny! Ale numer:)
Numer to był jak pokazałam mamie, bratowej koleżance pierwszy test pytając czy też widzą ledwo widoczna drugą kreskę. Patrzyli na test i na mnie z politowaniem :) że już mam zwidy. I powiem Ci że w pewnym momencie pomyślałam że wali mi na dekiel. To trwało chwilkę bo po późnej wróciłam do myśli że widzę ją i jestem w ciąży :) czułam to jakoś inaczej niż za pierwszym razem..
N
Może dlatego, że ja od początku założyłam, że jak podamy dwa zarodki to się nam uda :) Mam nadzieję, że zostanie z nami

reklama
Do góry