reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Picie płynów to jeden z moich problemow [emoji20]

Jak zaczniesz wypijac dwie butelki dziennie na sile - to woda stanie sie smakolykiem[emoji23] u mnie tak bylo ale dzieki temu po tygodniu (po punkcji akurat) bylam jak nowa. A po miesiaczce juz zaczelam schodzic wrecz z wagi ido teraz waga nadal spada (slodycze odstawione i glownie zdrowe jedzonko i nadal full wody)

reklama
Ja od transferu zachowywalam sie tak samo nawet bralam kapiele tylko ze nie takie gorace jak zazwyczej i nie dlugie tylko takie 15minutowe, jadlam wszystko jak zawsze, zupelnie nic nie zmienilam tylko tyle ze nie bylo przytulanka Przez 2 tyg.

W sensie ze perfumy balsamy itp?
A robilabys hybryde na paznokciach??
(Sama zdejmuje i sama nakladam, mam maseczke) ?

Jak zaczniesz wypijac dwie butelki dziennie na sile - to woda stanie sie smakolykiem[emoji23] u mnie tak bylo ale dzieki temu po tygodniu (po punkcji akurat) bylam jak nowa. A po miesiaczce juz zaczelam schodzic wrecz z wagi ido teraz waga nadal spada (slodycze odstawione i glownie zdrowe jedzonko i nadal full wody)

Ja wypije szklankę to biegam jak opętana do toalety
Ale chyba muszę się zmusić
Poza tym nie mam jeszcze @ a ostatnia miałam na początku lutego bo zaczynałam stymulację wiec pewnie tez mi się tam na dole wszystko juz zbiera [emoji33]

Teraz biore duphaston i luteinę
Wcześniej przez 2 i pół miesiąca dhea
No i do tego zastrzyki z Elonva Cetrotide i Pregnylu
Niestety mój organizm jest straszny bo szybko magazynuje nadmiar wody [emoji27]

To sprobuj pic duzo pokrzywy (jest taka z trawa cytrynowa) ale kazda po kilku dniach smakuje lepiej.
Do tego jest taki koktaj (tak go nazwijmy) na oczyszczenie z wody:
Peczek natki pietruszki
Ogorek zielony (maly)
Cytryna (ja blenduje cala)

To zblendowac na wodzie i wypic

I tak zrob kilka dni i zobacz czy Ci cos da... no i niestety duzo wody...

Ale poczytaj o pokrzywie czy nie masz przeciwwskazan zadnych.

O kochana - u Ciebie juz 5 dzien efekt widoczny! Ale numer:)
Numer to był jak pokazałam mamie, bratowej koleżance pierwszy test pytając czy też widzą ledwo widoczna drugą kreskę. Patrzyli na test i na mnie z politowaniem :) że już mam zwidy. I powiem Ci że w pewnym momencie pomyślałam że wali mi na dekiel. To trwało chwilkę bo po późnej wróciłam do myśli że widzę ją i jestem w ciąży :) czułam to jakoś inaczej niż za pierwszym razem..
N
Może dlatego, że ja od początku założyłam, że jak podamy dwa zarodki to się nam uda :) Mam nadzieję, że zostanie z nami

reklama
Do góry