Elessi
Fanka BB :)
Blastki z mrozaczka 4.1.1Blastki czy świezaka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blastki z mrozaczka 4.1.1Blastki czy świezaka?
Czesc ciotki, my juz po fotoshooting , mamy 40 i 38 cm, wagowo 1550 i 1600 w 28plus 6 tc. Wszystko ok, szykujemy sie na sn, na cc nie ma na razie zadnych wskazan.Zobacz załącznik 951494
Wooow super, że z małym ok! To tak nagle? Ogromne gratulacje!Ale trafiłaś kochana....
Ja od dziś rana jestem mamą synka :
Urodził się przez cc dziś o 5 rano.
Waga 1860g, 32+6 tc.
Wszystko jest ok. Płakał jak się urodził i dzielnie sam oddycha.
Jesteśmy super szczęśliwi. [emoji7]
Mnie nie.Dziewczyny czy was tez po tych dopochwowych tabletkach bolaly bolaly brzuchy?
Ja mam zamrożoną 4CC z 7 doby - mówili, że to słaby. Myślę, że Twój to mocny średniakWow! Ty juz dzien po! [emoji1307][emoji1307]
Ja widzialam tylko jak „przeplywa” przez cewnik [emoji5] tak sie poczulam dziwnie...
[emoji5]
Teraz roumiem co to znaczy spiewac i mowic dobbrzuszka po transferze [emoji5][emoji5][emoji5] i jakie to uczucie miec kropeczka ze soba[emoji4] moj m krzyczy na mnie ze jest ojcem i mam nic nie robic przynajmniej dzis [emoji23] ale przeszlam sie na maly spacerek zeby sie dotlenic.
U mnie z kolei lekarz odradzil branie relanium do testu, tylko na dzien transferu wskazane. Pewnie dlatego ze to pierwsze ivf i on chyba obstawia sukces. Bo szanse powiedzial ze 40-45% mamy. Ale wiemy jak to z tymi statystykami jest[emoji6]
Co o tym myslicie?? Brac/nie brac?
Duphaston tez mam brac tylko do testu a potem w razie pozytywnej bety odstawic... to normalnie?
On twierdzi ze zdrowy zarodek poradzi sobie sam..
Moj kropek to 4BC blastocysta - to dobra jakosc?
Dostalam tez EmbryoGlue i mam rozpiske calego przebiegu.
Pozostale 3 nadal zamrozone sa podobnej jakosci ale troszke slabsze - w 6 dobie zamrozone. Podali ten najlepszy z 5 doby.
No masz rację. Trzeba zostawić leczenie lekarzom i nie gdybać za dużo...[emoji6]z tego co ja widze, to w klinikach kazdy robi po swojemu... jedni leca na zywiol, inni bardziej profeska, a jeszcze inni mega rygorystyczni... pewnie kazdy ma jakies tam swoje doswiadczenia i obserwacja...
Super! Myślałam że przy bliźniakach cc to konieczność.
Piękne dzidzie. [emoji178][emoji178]
Ja chyba mam niecałe opakowanie które leży, ale pewnie data już blisko końca. Jak na zabój potrzeba to mogę sprawdzić.dziewczynki, czy tu ktoś pisał że ma do odsprzedania Duphaston???
No to dobrze. CC źle wspominam, ale większość chwali sobie.W zyciu nigdy[emoji23]
to zobacz pls - mam jeszcze tydzien, ale wole sie zabezpieczycJa chyba mam niecałe opakowanie które leży, ale pewnie data już blisko końca. Jak na zabój potrzeba to mogę sprawdzić.