reklama
retiolandia
Fanka BB :)
hola -bardzo trzymam za Ciebie i malucha, leż i się nie ruszaj, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Uściski.
lilonka
Smerfikowa mama
Hola - mocno, mocno ściskamy piąstki za dzielnego malucha i jeszcze dzielniejszą mamusię:-)
Kinga_1
Lawenowy_sen - jak zwykle super obrazek wynalazłaś.
Hola - kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i Twojego maluszka &&&&&&&&&&&&&&&
A propo, a u mnie jest dzisiaj słoneczko. Pięknie mi świeci w okienka. Które wczoraj pani co przychodzi do taty mi umyła, a ja tylko firanki powiesiłam ( ale jeszcze nie wszędzie). Ciut się zmęczyłam i odpoczywam już. Na dzisiaj zero więcej zajęć. Resztę mój m. zrobi ( kochany z niego chłop )
A tak na inny temat to we wtorek mam jechać na badanie progesteronu, jak myślicie zrobić sobie dodatkową weryfikację i zrobić betkę też? ( mimo, że nie miałam zleconej) To będzie 6 mój dzień po transferze dopiero i nie wiem czy przy jednym maluszku jest sens.
Hola - kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i Twojego maluszka &&&&&&&&&&&&&&&
A propo, a u mnie jest dzisiaj słoneczko. Pięknie mi świeci w okienka. Które wczoraj pani co przychodzi do taty mi umyła, a ja tylko firanki powiesiłam ( ale jeszcze nie wszędzie). Ciut się zmęczyłam i odpoczywam już. Na dzisiaj zero więcej zajęć. Resztę mój m. zrobi ( kochany z niego chłop )
A tak na inny temat to we wtorek mam jechać na badanie progesteronu, jak myślicie zrobić sobie dodatkową weryfikację i zrobić betkę też? ( mimo, że nie miałam zleconej) To będzie 6 mój dzień po transferze dopiero i nie wiem czy przy jednym maluszku jest sens.
Kinga_1
Misia :-) za Ciebie też trzymam kciuki w poniedziałek
Kinga a jak Ty się dziś czujesz ?
Gotadora - mnie dzisiaj brzuch ciągnie na dole ( jak na @). No i w krzyżu boli trochę. Mam nadzieję, że to nie wstrętna @, ale oznaki że dzieje się coś dobrego. A poza tym musiałam się zmuszać do jedzenia obiadu. Zrobiłam sobie łososia na parze i szpinak z jajkiem zamieszany co by było zdrowo i wysokobiałkowo. Generalnie lubię bardzo taki zestaw, ale dzisiaj mi nie szło.
Ostatnia edycja:
retiolandia
kinga - jeśli miałaś podawanego 5dniowego blastka to chyba powinno coś wyjść, zresztą czekac do 3 grudnia to bardzo długo i chyba ciekawość by mnie zżarła trzymam kciuki!! ja następnym razem chce zrobić betę dopiero 7 dnia, a nie 3 jak ostatnio, ale pewnie to będzie transfer dwóch klusków, mam nadzieję.
reklama
Anna_ możesz nam opisać dokładnie twoją stymulację. Jakie leki kiedy i za ile?? Bardzo mnie to ciekawi bo też będę stymulowana długim protokołem ale z tych wrażeń pierwszej wizyty w nowej klinice i nowego lekarza zapomniałam .
Ta więc dziś jest mój 2dc, od 1 biorę tabletki antykoncepcyjne (30zł), w 21dc będę miała zastrzyk wyciszający (360zł) i po 2 tygodniach od zastrzyku zaczynam stymulację puregonem średnio 75 jednostek. Poprzednim razem za puregon i wizyty w czasie stymulacji zaplaciłam 2200 zł. Tym razem ma być podobnie. Ja się bardzo łatwo stymuluje więc za leki płace stosunkowo mało.
Podziel się: