reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kiciabp za Twoje pęcherzyki &&&&&&& mnie również bolał brzuch i był wielki jak balon ale to był zwiastun dobrego stymulowania - i tak jest u Ciebie :tak::tak:

Lawenowy_sen - jak zwykle super obrazek wynalazłaś.

Hola - kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i Twojego maluszka &&&&&&&&&&&&&&&

A propo, a u mnie jest dzisiaj słoneczko. Pięknie mi świeci w okienka. Które wczoraj pani co przychodzi do taty mi umyła, a ja tylko firanki powiesiłam ( ale jeszcze nie wszędzie). Ciut się zmęczyłam i odpoczywam już. Na dzisiaj zero więcej zajęć. Resztę mój m. zrobi ( kochany z niego chłop :) )

A tak na inny temat to we wtorek mam jechać na badanie progesteronu, jak myślicie zrobić sobie dodatkową weryfikację i zrobić betkę też? ( mimo, że nie miałam zleconej) To będzie 6 mój dzień po transferze dopiero i nie wiem czy przy jednym maluszku jest sens.

Misia :-) za Ciebie też trzymam kciuki w poniedziałek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kinga a jak Ty się dziś czujesz ?

Gotadora - mnie dzisiaj brzuch ciągnie na dole ( jak na @). No i w krzyżu boli trochę. Mam nadzieję, że to nie wstrętna @, ale oznaki że dzieje się coś dobrego. A poza tym musiałam się zmuszać do jedzenia obiadu. Zrobiłam sobie łososia na parze i szpinak z jajkiem zamieszany co by było zdrowo i wysokobiałkowo. Generalnie lubię bardzo taki zestaw, ale dzisiaj mi nie szło.

Ostatnia edycja:
kinga - jeśli miałaś podawanego 5dniowego blastka to chyba powinno coś wyjść, zresztą czekac do 3 grudnia to bardzo długo i chyba ciekawość by mnie zżarła :) trzymam kciuki!! ja następnym razem chce zrobić betę dopiero 7 dnia, a nie 3 jak ostatnio, ale pewnie to będzie transfer dwóch klusków, mam nadzieję.

reklama
Anna_ możesz nam opisać dokładnie twoją stymulację. Jakie leki kiedy i za ile?? Bardzo mnie to ciekawi bo też będę stymulowana długim protokołem ale z tych wrażeń pierwszej wizyty w nowej klinice i nowego lekarza zapomniałam .

Ta więc dziś jest mój 2dc, od 1 biorę tabletki antykoncepcyjne (30zł), w 21dc będę miała zastrzyk wyciszający (360zł) i po 2 tygodniach od zastrzyku zaczynam stymulację puregonem średnio 75 jednostek. Poprzednim razem za puregon i wizyty w czasie stymulacji zaplaciłam 2200 zł. Tym razem ma być podobnie. Ja się bardzo łatwo stymuluje więc za leki płace stosunkowo mało.

Do góry