reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

cześć kobiety.Milego i spokojnego weekendu dla wszystkich.

u mnie marnie:-(. znowu bardziej plamiłam i w nocy znów wyleciał ze mnie jakiś skrzep:crazy:. Chyba łapie doła. Usg podobno "wszystko wyjaśniajace" jak powiedział dyzurujący lekarz w poniedziałek rano. Tak bardzo sie boję o mojego bąbelka:-(. chyba oszaleje do poniedziałku:eek:. trzymajcie prosze kciuki żeby na przekór wszystkim i wszystkiemu mój maluszek był ze mną cały i zdrowy i żeby na usg pokazał język tym lekarzom .

reklama
Hola trzymam za Was kciuki. Główka do góry :) na pewno będzie dobrze!
Ja się w końcu doczekałam @ i zaczynam brać tabletki. Za 20 dni zastrzyk wyciszający i ok 28.12 początek stymulacji. Nareszcie :)

Hola &&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte &&&&&&&& będzie dobrze, musi być :tak::tak: czekamy z Tobą do poniedziałku ❤❤ serduszka dla maluszka - bądź dzielny - tak bardzo na Ciebie czekamy!!!

Wysyłam Wam trochę lata w ten deszczowy i pochmurny dzień.
Mile spędzonej soboty!!!

stylowi_pl_fotografia_piekny-sloneczny-dzien_729753.jpg

hola bedzie dobrze:) czasem tam bywa na poczatku trzymam kciuki !!! Musi byc dobrze oby ten czas szybko ci zleciał:) buziaki
asiex mnie najbardziej doskwiera ból pleców tj krzyże kość ogonowa wielki brzuch (tak mi sie wydaje) ból głowy i ostre bóle jajników dzwoniłam dzis do lekarza mowił ze tak juz musi byc!!!!!

na 15 jade na usg zobaczymy czy jajeczka rosna bo ostatnio mialam kiepsko z jajeczkami ale przy takich dolegliwosciach jestem pełna nadziejiw 7 dniu stymulki najwieksze mialo 10mm wiec jeszcze trzeba czekac:(

Hola trzymaj się kochana i proszę Cię nie trać sił. Twoja beta rosła i masz wysoki poziom. Kiedy u mnie było krwawienie i skrzepy leciały, beta wzrosła ale tylko do 116, a jej przyrost był tylko w granicy 40% a to mało. Wiem co czujesz i bardzo ci współczuję, że musisz to przeżywać. Ale kochana musisz mocno wierzyć.

Anna_ możesz nam opisać dokładnie twoją stymulację. Jakie leki kiedy i za ile?? Bardzo mnie to ciekawi bo też będę stymulowana długim protokołem ale z tych wrażeń pierwszej wizyty w nowej klinice i nowego lekarza zapomniałam dokładnie wypytać:))

Milla dzięki za info, czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe informacje.

Im bliżej mojej drugiej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, a gdzie jeszcze długi protokół......

Życzę miłego dnia kobitki:))

reklama
Hola, trzymam oczywiscie kciuki za poniedzialkowe usg. Bedzie dobrze, musi byc!!!!

Miliaa, postanowilam uzupelniejace badania zrobic jak bede w Pl mam tez umowiona wizyte u ginia. Niech mnie i moje wyniki zobaczy tez inny lekarz.
A kolejna stymulacja w styczniu.

Piersi mnie juz tak bola ,ze chyba w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci po @ , przed tak ale nie po.

Ostatnia edycja:
Do góry