reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej kobietki :-)

przed snem dobrze się trochę pośmiać :-)

384530_10151180419994629_1680053472_n.jpg

reklama
Kinga_1 jest ich 8, 5 w prawym i 3 w lewym, ale chyba nie wszystkie będą miały odpowiednią wielkość. Już się nie mogę doczekać:-)

Asiex ja tez na stymulacji jutro ogladam wczesniej były tylko 4 i dosc małe mam nadzieje ze jutro juz wieksze niestety dolegliwosci dość okrutne:(
jesli chodzi o AMH to u mnie po pierwszym ISCI niestety tez niezle spadlo mialam przed procedura 2,66 teraz miesiac temu 1.5 wiec jest różnica w koncu przez stymulacje szybciej sie wykoncza :(

Ostatnia edycja:
kiciabp trzymam kciuki:) ja takie konkretne dolegliwości mam od czwartku (wcześniej tylko mnie nosiło i zyskałam ksywę hormonek), teraz jestem spuchnięta i oczywiście bolą mnie jajniki. A Tobie co najbardziej doskwiera?

Kinga - do bajkowego repertuaru poleciłabym Ci: Lilo i Stitch 1,2 i 3, Mulan ( z rewelacyjnym Stuhrem) 1 i 2, Potwory i spółka. Uwielbiam bajki :-)
Dziewczynki - wszystkim Wam gorąco kibicuje, za wszystkie zaciskamy kciuki, wytańczamy nogi i ze wszystkich serduszek życzymy pozytywnej bety i 2 grubaśnych kreseczek :-)

reklama
Agapl...wez ogarnij ta swoja lekarke, bo jak nie to ja sie do niej przejde...moze sama na wlasna reke przebadaj te hormony i idz do niej...ja jak mam watpliwosci to sama sobie wszystko badam a potem dopiero u niej analizuje...tak to jest, ze czasami podchodza do nas schematycznie, no ale trzeba ich uczyc, ze tak nie wolno!
a ty kiedy podchodzisz nastepny raz?

kiciabp...no dobrze by bylo, jakby mi to pomoglo...dzis sie w nocy wygrzalam i czuje sie troche lepiej, do poniedzialku czyli do wizyty mam nadzieje, ze jeszcze bardziej mi przjdzie...
dzieki wielkie za wsparcie! :)

Sony...hej kochana! ;-) twoje AMH jest super!! tamto bylo troszke za wysokie, ja np przed stymulacja mialam ok 7...wiec kazdy w szoku, ze przy endometriozie taki wysoki wynik..okazalo sie, ze moge miec tez PCOS...no i wyszlo to w stmulce, bo wyjeli ze mnie ponad 20 jajeczek...
takze nic sie nie stresuj, moze i lepiej ze troche zmalalo, bedzie ci sie lepiej stymulowac :tak:

Do góry