reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie w klinice nie było żadnych informacji na ten temat. Jeśli chodzi o ciśnienie to wydaje mi się że największa zmiana jest przy starcie i lądowaniu, więc nie ma trochę znaczenia czy lot jest długi czy krótki. Przy długim locie musisz pilnować żeby często zmieniać pozycje, trochę chodzić itp. bo jak wiemy długie leżenie czy siedzenie nie wpływa dobrze na ukrwienie macicy. Co do wyboru kierunku to byłam we wszystkich krajach oprócz Seszeli i zachowując standardy higiniecznie nie powinno nic złego się stać. Uważaj na komary, bo moga przenosić malarie lub denge. I relaksuj się :D
A szczepiłas się może?

reklama
Dokładnie, ja sama latam, bo nie mieszkam w Polsce ale w takie kraje bym nie poleciała. Po powrocie nalezy odczekać około 6 miesięcy ze staraniami o dziecko. W tych krajach występuje wirus zika, który jest bardzo niebezpieczny dla kobiet w ciąży. Podróże po Europie to myślę, że nie problem
:) wśród cywilizacji :yes:
Właśnie chodzi mi o ten wirus i wiem ze występują w niektórych krajach i myske ze to właśnie tam

Wrocilam z wizyty [emoji3590]
3 dni temu hcg 139,5 [emoji4]
Hcg z dziś 460,2 [emoji4][emoji4] przyrost 120% [emoji4]
Progesteron 68

Profesor powiedział, że pieknie przyrasta beta, kropek jest w tym miejscu co trzeba, macica i endometrium super, progesteron bardzo ladnie[emoji3590][emoji3590]
Powiedzial ze super jak na 11 dni po transferze [emoji4]

ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac :) wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]
IMG_20190312_104835.jpeg

Progesteron 68

Profesor powiedział, że pieknie przyrasta beta, kropek jest w tym miejscu co trzeba, macica i endometrium super, progesteron bardzo ladnie[emoji3590][emoji3590]

ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac :) wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]Zobacz załącznik 950794
Super gratulacje

Progesteron 68

ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac :) wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]Zobacz załącznik 950794

Boziu kochany[emoji7][emoji7][emoji7]super !!!!
Piekne wartości , odpoczywaj i głaskaj brzusio [emoji8]

reklama
Do góry