reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam nowe forumowiczki.
Retiolandia trzymaj się kochana.
Hola dobrze, że napisałaś. W którym szpitalu na śląsku leżysz??

Ja dziś odebrałam wynik AMH. Wygląda to tak
w 2011 r wynik AMH 5,4
w 11.2012 wynik AMH 2,71

i bądź tu mądrym.

reklama
Witam, jestem nowa na forum ale czytam was już od miesiąca. Przeżywam wasze starania razem z wami. Dziś postanowiłam do was dołączyć z zapytaniem otóż jestem po ivf i testowalam w czwartek ale test wyszedł mi negatywnie. Ciagle nie dostałam okresu i trochę się martwi co się dzieje. Miałam transfer 1. 5 dniowego malenstwa a test robiłam w 12 dniu po transferze. Dostałam na podtrzymanie progesteron w zastrzykach, myślicie ze on mógł spowodować zatrzymanie miesiaczki? Mam nadzieje ze to nie ciąża pozamaciczna:(

Witam Was Kochane! Trochę się obijałam z odwiedzaniem forum, ale to dlatego, że co drugi dzień bylam u doktorka a w pozostałe musialam pozałatwiać swoje sprawy, a wieczorkiem padałam na twarz. Dziś się dowiedziałam, że punkcję będę miała w poniedziałek o 9 rano, dziś jeszcze przyjmuję ostatni zastrzyk gonalu, jutro Ovitrelle. Od wczoraj coraz bardziej czuję mojej jajniki, a mój brzuszek jest dość spuchnięty.

Teraz zabieram się za wasze wpisy:-)

Witam, jestem nowa na forum ale czytam was już od miesiąca. Przeżywam wasze starania razem z wami. Dziś postanowiłam do was dołączyć z zapytaniem otóż jestem po ivf i testowalam w czwartek ale test wyszedł mi negatywnie. Ciagle nie dostałam okresu i trochę się martwi co się dzieje. Miałam transfer 1. 5 dniowego malenstwa a test robiłam w 12 dniu po transferze. Dostałam na podtrzymanie progesteron w zastrzykach, myślicie ze on mógł spowodować zatrzymanie miesiaczki? Mam nadzieje ze to nie ciąża pozamaciczna:(

Jogo - witaj. Smutne wieści :-(. To na bank progesteron, bo gdyby była ciąża pozamaciczna to test bety wyszedłby ci pozytywny ( inny jest tylko przyrost potem niż w normalnej). Ja też dopóki nie odstawiłam leków nie miałam @ Ale o odstawienie zapytaj się prowadzącego lekarza. Poza tym zawsze się przed powtarza betę tak na wszelki wypadek.

Witam!Juz 5 dzien stymulacji,mam pare sincow na brzuchu poza tym ok.W poniedzialek wizyta i zobaczymy czy rosna!Pozdrawiam wszystkie co sie stymuluja,maja transfer i testuja.

reklama
Do góry