reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Sznurki - kciuki zaciśnięte. Fajnie, że na tyle możesz sobie wolne zrobić od wszystkiego. Ja niestety nie. Zawsze muszę być blisko domu.

Retiolandia - dobrze, że masz to za sobą. Lepiej teraz niż miałabyś ciągle o tym myśleć i się dołować. Poza tym tak jest lepiej dla Twojego zdrowia. Trzymam kciuki za Ciebie kochana, żebyś jak najszybciej doszła do siebie i ruszyła do kolejnej walki o maluszka. Tulam Cię mocno.

reklama
tak poza tym to mam straszne bóle w czasie stymulki przy oststniej tak nie mialam wiec nieco sie martwie jutro kolejne podgladnko jak tam moje jajeczka uf najgorsze to czekanie
madzilenak przestan brac euthyrox na kilka dni a potem zmniejsz dawke od tej która brałas do tej pory mam w tym doswiadczenie") pozdrawiam was kolezanki:)

Kiciabp - ja tak miałam pod czas poprzedniej stymulacji jak mnie stymulowano sporymi dawkami ( około 225). Teraz jak mi zmniejszono dawki lepiej się czułam. Nie byłam cała tak mocno obolała. A jakie dawki stosujesz do stymulacji?
Trzymam kciuki za Twoje podglądanko kolejne &&&&&&&&&&&&&&&&

mojemu mężowi Proxieed nie pomógł, więc to też zależy od osobnika :)
Kicia - ja dostawałam duże dawki 225, bo słabo reagowałam na leki i byłam bardzo obolała jakbym dwa worki kartofli miała powieszone na jajnikach :/ Ale jajka wyszły całkiem dobre więc to chyba najważniejsze :)

Madzialenak oj :szok: a może masz za dużą dawkę leku?

Hola jak to dobrze, że się odezwałaś :-) nie martw się ❤ zobaczysz w przyszłym tygodniu, a teraz leż jak każą i będzie dobrze :-)

Kinga :-) no co innego robić z bąbelkiem jak nie oglądać bajki :-) cały czas trzymam kciuki &&&&&&

Kiciabp obyś poczuła się ciut lepiej ale na pocieszenie - maluszek, albo dwa Ci to wynagrodzą :tak:

Misia dobrze,że odpoczywasz choć wiem,że jak jest nakaz to wtedy trudniej znieść leżenie w łóżku, trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze i za Twoją poniedziałkową wyprawę do doktora :tak:

Sznurki udanego pobyty w Białymstoku :-) kciuki zaciśnięte&&&&&&

Milagors super ,że beta wzrosła :-) &&&&&&&&&&&& za kolejną betę!

Hope miło,że się do nas odezwałaś i za motywację do dalszej walki :-)

Kwiatuszek a może te witaminki co Lawendowy wspominała dla M ? kurcze zapomniałam nazwę ale Lawendowy Sen na pewno przypomni .... no właśnie -a gdzie Lawendowy Sen?

Retiolandia jak to dobrze,że już wróciłaś :-)

Hola, jak dobrze, że się odezwałaś. Całe szczęście, że jesteś otoczona opieką. Wiem, że szpitalna atmosfera nie jest sprzyjająca, ale przynajmniej jest dostęp do lekarzy. Trzymaj się cieplutko i wracaj wkrótce do domku.
Dbaj o siebie i Maleństwo. Wszystko będzie dobrze :tak:

Madzialenak, a Ty Kochana, szybciutko z wynikami do endokrynologa. Masz jakiegoś sensownego??? Jeśli nie, to dam Ci namiar na mojego.

Retiolandia, przytulam mocno. Zbieraj siły na nową walkę. Wierzę, że wkrótce zaczniesz spełniać marzenie o macierzyństwie.

Sznurki, powodzenia w Białymstoku. Trzymam mocno kciuki, żebyś w grudniu wracała do domu już nie sama :-)

Misia, biedaku. Musisz się jakoś przemóc i leżeć. Wypoczywaj, ile się tylko da. A za poniedziałkową wizytę trzymam kciuki :-)

hej :)
jejku, ja zapomnialam, ze wy tyle piszecie...a teraz dopiero siadlam, ale nawet nie wiem kto mi odpisal, bo nie mam jak przebrnac...

jak ktos wie, to prosze o pomoc moje drogie

bralam encorton, ale sie przeziebilam i odstawilam, okazalo sie, ze to nic groznego, no ale musze wylezec...a przygotowuje sie do crio, juz 9dc...
nie wiem czy mam sie obawiac, ze to przeziebienie przekresli moje szanse na crio w tym miesiacu?:confused:

reklama
dzieki dziewczyny za wsparcie jestem na 150 Goanlu i 75 menopuru 1x dziennie wiec chyba dawki nie strazne zreszta przy osttniej stymulce bylo podobnie i bez takich objawow ale co tak jak trza to trza wytrzymam:)

Do góry