Ja robie w brzuch, na szczescie nie mam ani jednego siniaka ani po stymulacji ani po ptolutexie (chyba zasluga meza [emoji16]) ale to sa zastrzyki chyba oleiste? Tak gdzies czytalam, wiec ciezej sie rozchodza po organizmie, ja robie w brzuch i mnie nie boli, dopiero po paru minatach czuje obolale to miejsce i trzyma sie do kolejnego dniaProlutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?
Ja biorę 2 razy dziennie prolutex i 3x1 lutinus, i mialam progesteron kolo 100, a dzis zrobilam najpierw badanie, a potem prolutex (wieczorem bralam normalnie i lutinus i wieczorem i rano) i wynik byl 36, wiec u mnie zaraz po zastrzyku widac duuza roznice jesli chodzi o poziomKochane dziewczyny czy któraś mi powie ile na dobę powinien rosnąć progesteron po prolutexie? Biorę po 1 wieczorem i mam 17.7 a żeby mnie dopuścili do transferu to muszę mieć 20. Myślicie że do poniedziałku dociagnie?
Nie martw sie, na pewno jest dobrze, sama mowisz ze ciaza jest mlodsza niz zapisal lekarz, wiec pewnie na swoj etap jest akurat [emoji8][emoji8]Płakać mi się chce jak czytam te wszystkie normy i piszą że powinien mieć min 10 mm... Wg om powinnam być w 5t 4d a lekarz jakoś tak to policzył, że miesiączkę wpisał mi o dwa dni wcześniej. Od początku przeżywam stres bo beta jest taka sobie i ciągle mam takie złe przeczucie..