reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oby bylo [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] Dzieki[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Wydaje mi sie ze to dobry wynik:) na serduszko jeszcze wczesnie [emoji8][emoji8]
Płakać mi się chce jak czytam te wszystkie normy i piszą że powinien mieć min 10 mm... Wg om powinnam być w 5t 4d a lekarz jakoś tak to policzył, że miesiączkę wpisał mi o dwa dni wcześniej. Od początku przeżywam stres bo beta jest taka sobie i ciągle mam takie złe przeczucie..

Prolutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?

Kochane dziewczyny czy któraś mi powie ile na dobę powinien rosnąć progesteron po prolutexie? Biorę po 1 wieczorem i mam 17.7 a żeby mnie dopuścili do transferu to muszę mieć 20. Myślicie że do poniedziałku dociagnie?

Płakać mi się chce jak czytam te wszystkie normy i piszą że powinien mieć min 10 mm... Wg om powinnam być w 5t 4d a lekarz jakoś tak to policzył, że miesiączkę wpisał mi o dwa dni wcześniej. Od początku przeżywam stres bo beta jest taka sobie i ciągle mam takie złe przeczucie..

Wlasciwe wymiary zarodka w 6 tyg to sa 4 mm, CZTERY !!! Nie 10 .
Wyluzujcie dziewczyny blagam.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Prolutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?

Ja kiedys w udo probowalam, boli okropnie , zrobila mi sie kulka pod skora ktora musialam rozmasowac, potem mialam wielkiego siniaka. Takie to moje doswiadczenia[emoji23][emoji23][emoji23]

Kochane dziewczyny czy któraś mi powie ile na dobę powinien rosnąć progesteron po prolutexie? Biorę po 1 wieczorem i mam 17.7 a żeby mnie dopuścili do transferu to muszę mieć 20. Myślicie że do poniedziałku dociagnie?
Gdzie wstrzykujecie ten prolutex? Kurcze, tobie mierzą przed transferem progesteron? Mnie nie:(

reklama
Do góry