reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hola jesteś, bardzo się o Ciebie martwiłyśmy. Będę się modlić, aby Twój maluszek się dobrze rozwijał. Stosuj się do zaleceń lekarza, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki. Buziaki.

hola 6 tc bo bardzo wcześnie na serduszko, moje koleżanki słyszały tak w 7, 8 tc. Na pewno już za tydzień i Ty usłyszysz pięknie bijące serducho ♥♥♥

hej dziewczyny

wróciłam ze szpitalnego wygnania i udało mi się tam przeżyć, nie było fajnie, ale cóż trzeba było to zrobić i zacząć myśleć o przyszłości. Na razie nie jestem gotowa podejść znów, ale w nowym roku pewnie się zregeneruje na tyle, że będę chciała :).

Hola - no przecież dobrze, że się odezwałaś, tak zniknęłaś nagle, że się tu martwiłyśmy. Trzymam kciuki, niestety w szpitalach tak powoli podejmuje się decyzje o wszystkim, że szlag może trafić. Leż i dużo dobrych myśli życzę. Mój pęcherzyk miał 6 mm w 6 tyg., ale nie wiem czy jestem referencyjna.

ratiolandia bidulko :-( mi 2 razy usuwali ciąże, to jest straszne przeżycie i nikomu tego nie życzę. Kochana zbieraj siły i z nowym rokiem zacznij działać. Mam nadzieję , że ten 2013 będzie dla Ciebie jak i dla każdej z nas oczekującej na cud rokiem szczęśliwym.

Hola, super ze się odezwałaś. Będzie dobrze. U mnie lekarze mówili, że w 6 tyg. Serduszka nie musi być widać.
retiolandia, przytulam. A ja leżę jak kazali i brzuch mnie od tego leżenia boli, a przestaje, gdy wstaję. W poniedziałek jadę do swojego starego lekarza, bo mojemu Maluchowi jeszcze nikt nie założył nawet karty ciąży- jakby w niego nie wierzyli. Pozdrawiam

Retiolandia sciskam Cię mocno kochana

Hola Ciebie także sciskam , trzymam kciuki i dbaj o siebie

ja w niedziele pakuje sie w samochód i smigam do Białegostoku. Posiedze tam do grudnia. Trzymajcie kciuki proszę..

madzilenak- mam nadzieję, że 2013 będzie dużo lepszy, aktualny rok zaczął się dla nas nieciekawie mój mąż stracił pracę, a skończył szpitalem, także 2013 musi być lepszy. Zresztą strasznie lubię trzynastkę :). Zobaczysz uda się nam, nam wszystkim.

Misia - na koniecznie kartę ciąży zakładaj, Maluch rośnie, więc wszystko dobrze będzie.

reklama
Hola, super ze się odezwałaś. Będzie dobrze. U mnie lekarze mówili, że w 6 tyg. Serduszka nie musi być widać.
retiolandia, przytulam. A ja leżę jak kazali i brzuch mnie od tego leżenia boli, a przestaje, gdy wstaję. W poniedziałek jadę do swojego starego lekarza, bo mojemu Maluchowi jeszcze nikt nie założył nawet karty ciąży- jakby w niego nie wierzyli. Pozdrawiam

Misia1974 - to nie chodzi o brak wiary, ale u niektórych lekarzy zakładają kartę ciąży dopiero po 10 tygodniu ( wiem to z doświadczenia własnego).

Do góry