reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hope71 - Witaj :) Miło, że się odezwałaś do nas. Pozdrawiam ciepło ciebie i twojego maluszka ( a w zasadzie duży chłop z niego, bo już ponad 1,5 roku ma jak widzę). Kiedy będziesz podchodzić kolejny raz po rodzeństwo :)?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane moje. Nie odzywałam sie bo jestem w szpitalu i nie mam neta. dzis się dorwałam ale nie wiem ile go będe miała. zaległości nie nadrobię, nie ma szans:rofl2::-(.Ale i tak za wszystkie trzymam kciukasy i cały czas o was myślę. dziekuje za pamięć o mnie i ciepłe słowa.
sytuacja u mnie wygląda następująco:
w poniedziałek z małej plamki zrobił się krwotok więc w te pędy pojechaliśmy do szpitala. byłam przerażona a Panie na izbie przyjęc "przemiłe", przetresowały mnie, potem łaskowie zszedł lekarz tak samo "miły". wpakował we mnie wziernik i paluchy i kazał przyjąć na oddział. jak spytałam czy zrobi usg to popatrzył na mnie jak na kosmitkę i stwierdził że nie widzi potrzeby i nie chce mnie męczyc. dali mi jakis zatrzyk i koniec.
Na szczęście rano na wizycie ordynator zdecydował ze od razu usg na które mają mnie zawieżć nie prowadzić no i okazało się że jest bąbelek 7mm ale serduszka nie słychać.
krwawienie przeszło ale mam silne bole w podbrzuszu i od czasu do czasu plamie. lekarze nie mówią nic poza tym że mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżec i cierpliwie czekać. wieć leże i czekam aż mam nadzieję że zobaczę i usłyszę serduszko. bety tutaj nie robią więc nie wiem czy przyrasta:-(, bąbelek malutki wieć wierzę że będzie dobrze ale się mocno martwię. trochę mnie uspokoił dziś mój gin telefonicznie ale nie wiem czy szczerze czy żeby mi dac nadzieje. powiedział że trzeba poczekać tydzień i zobaczymy czy będzie serduszko.
Dziewczyny to już 6 tydzień. jakiego miłayście w tym czasie bąbelka i kiedy usłyszałyście serduszko.? jak patrzyłam w necie to za każdym trazem co innego piszą. oszaleć można:baffled::baffled:.

Hola super że jesteś:tak::-) wszyscy się tu martwimy ale najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką:tak:

u mnie serduszko pojawiło się gdzieś pod koniec 6 tc ale niektórym dziewczynom dopiero w 7 więc się nie martw tylko odpoczywaj i dbaj o siebie:-)

Dziewczyny odebrałam swoje wyniki tarczycy i wygląda na to, że z niedoczynności tarczycy weszłam w nadczynność, jak nie urok to s.... :-(
wyniki przedstawiają się następująco:

- TSH 0,41 (norma 0,35 - 4,94)
- FT4 1,51 (norma 0,7 - 1,48)
- FT3 4,27 ( norma 1,71 - 3,71)
- anty TPO<3
- anty TG 1,66

ft4 i ft3 jest podwyższone co świadczy o nadczynności

TSH ładnie mi spadło, ale co z tego jak teraz inne hormony wzrosły. Ciągle coś, ale my mamy pod górkę!

reklama
Hola - odpoczywaj i dbaj o siebie ile możesz. Z bąbelkiem będzie dobrze. Zobaczysz. U mnie było słychać serduszko gdzieś około 7-8 tygodnia ciąży. Więc nie martw się i ty je usłyszysz. Zobaczysz. Zaciskam kciuki za ciebie i za twoje maleństwo. Żeby było z tobą w brzuszku przez 9 m-cy &&&&&&&&&&&&

Do góry