Ruda08
Fanka BB :)
.Dziękuje @Dgd !!Piję meliskę Wzielam Ventlin ale nie pomaga póki co.
@sssurykatka jak będzie dobrze to jesteśmy umówione na piwo
@Akatombo będziesz w ciąży -zobaczysz!Trzeba niestety czasu..
@Małgoś86 dziękuje !Piękna beta!Już spokojniejsza?Serduszko pojawia się dopiero od 6 tygodnia i zdarza się,że widać w 8 tyg także meliska Moja Droga -tak mi dziewczyny doradziły
@jagodaaga spokojnie,wiem ,że nerwy nie pomagają a nie masz wpływu na nic. Oddychaj głęboko.Doczytałam ,ze punkcja w piątek czyli jutro.Z lekarzami to już tak jest,że nie wszystko mówią.Jaogoda estradiol 1800 to bardzo ładny!Ja miałam dwa dni przed punkcja 1555 a pobrali aż 10 jajek więc obstawiam,że będziesz mieć więcej niż 4! Chyba ,że to masz jakieś inne oznaczenie.do punkcji na czczo i będziesz smacznie lulać Będziemy trzymać kciuki za tą czwóreczkę!Enkorton dostałam dopiero dzień po punkcji (szykowaliśmy się na świeżaka)Mozesz nie miec antybiotyku bo moze bedziecie tez na swiezaka podchodzić?Z reguły dają antybiotyk jak jest odroczony transfer.
@Elessi a co bierzesz na tsh?Życzę Tobie i sobie aby wszystko szło w dobrym kierunku.
@ilmenau dziękuje i czekamy na rozwój sytuacji.
@Estta trzymamy kciuki za zapłodnienie!Co do 2 dniowego zarodka to się nie wypowiem bo ja miałam 4 i 5 podawane ale dziewczyny może coś więcej wiedzą.
@Forget-me-not... dziękuje!Jutro idę na betę zobaczyć przyrost.
@nadzieja xxx bardzo mi przykro Wiem jakie to porąbane
@Baylee słodkie maleństwo!!Co za boski widok!!!Łzy chyba ze szczęścia w oczach? A dopiero pamiętam jak zaczynałaś
@Sili86 trzymamy kciuki za transfer!Za dwie kropeczki!
Justyna lepiej walnij sobie relanium. Ja już oddychać nie mogę z nerwów więc wiem jak to wykańcza.
@dreamscometrue nie ogarniam tego upływającego czasu!Już takiego dużego masz Szkraba?
@Dzoannna dziękuje i czekamy na Twój 14 marca!Co do sauny ja unikałam bo bałam się,że jakaś bakteria się rozwinie.Weź lepiej masaż
@sksk trzymam kciuki aby tym razem się udało dojść do transferu.
@sandra777.12 juz niedługo będziesz zasiskać nogi
@Dgd Mikołaj boski wszyscy znajomi moi dają teraz Mikołaj To będę negocjacje! Co do informacji z usg niestety nie pomogę bo u mnie daleka droga ale dziewczyny na pewno coś podpowiedzą.My po tylu przejściach jesteśmy mega wrażliwe na każdą informację ale jeśli lekarz wyluzowany i doświadczony to pozostaje mu wierzyć bo idzie osiwieć.
Ja miałam tak podawane ale 3 transfery z accofil z czego dopiero przy ostatniej coś zachwyciło więc reguły kompletnie nie ma.
@Pini88 ładnie idziesz z tą stymulacją a co będzie finalnie tego żadni herosi nawet nie wiedzą Kiedy punkcja?
@sunrisea ogromne gratulacje!!!Piękna ta Wasza czarnowłosa!!!
2 razy relanium ale jaka dawka?2 czy 5mg ?
Ostatnia edycja: