reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Zrobilam dzis w 6dp5dt bete i mam wynik 43.3 [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Jeszcze sie probuje nie cieszyc, bo raz mialam 7 i mi zaraz spadlo, ale tu juz 43[emoji85][emoji3590] powtarzam w sobote [emoji106]

Zrobilam dzis w 6dp5dt bete i mam wynik 43.3 [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Jeszcze sie probuje nie cieszyc, bo raz mialam 7 i mi zaraz spadlo, ale tu juz 43[emoji85][emoji3590] powtarzam w sobote [emoji106]
Pięknie się zapowiada. [emoji110][emoji110]

Ja to spie bez relanium... cały dzien leżę i nic nie robie wszystko robi moj maz, wlasnie czekam na obiad. Dzien przed testem pojechałam na zakupy i przywleklam takie torby ze moj maz zwariował ze złości, a mnie brzuch tak strasznie bolał ze przez godzinę nie wstałam z sofy. Teraz mi zabronił wogole cokolwiek robic, zobaczymy jak długo wytrzyma Heheheh
Hej A jaka miałaś bete bo nie doczytałam?
Mąż na medal

Po zastrzykach delikatnie bolało mnie pod brzuchem . bardziej piersi to odczuły bo zaczynały mnie boleć węzy chłonne a po pi-up . czułam się gorzej . Pobrali mi 17 pęcherzyków a pod brzuchem mnie tak bolało jak by mi je wyrwali a nie pobrali , piersi to miałam aż spuchnięte po tym zabiegu . nie mogłam ich dotknąć tak to ja mam jak mam dostać okres .

Cześć dziewczyny:)
Wczoraj miałam wizytę u wujka Pasnika, który po moich wynikach stwierdził, ze jedynym rozwiązaniem dla mnie sa szczepienia, gdyż jedyny problem jaki widzi to poziom cytokin. Mam podwyższony poziom komórek NK - 15,2% i nieprawidłowe wyniki mutacji PAI-1 oraz V Leiden, ale przy poprzednim transferze miałam podany Intralipid i brałam heparynę, wiec to zostało odrzucone, jako potencjalna przyczyna CB.
Przyznaje, ze im dluzej czytam o tych szczepieniach, tym bardziej jestem do nich mniej przekonana:oops:
Stad moje pytanie - czy któraś z Was miała szczepienia i po nich udało się?
Nie mam mroziakow i dopiero muszę przejść stymulację i mieć jakiekolwiek zarodki z niej, żeby cokolwiek można było robic, ale jakoś już się zastanawiam co robic w tej całej sytuacji..

Wooow! Mozna po cichu gratulowac!!!
Mialas jeden czy dwa podane zarodki??
To za dwa dni powtorka i juz wiemy co i jak!!!

reklama
Do góry