Kokoszka33
Aktywna w BB
Tylko krzywa cukrowaKrzywa cukrowa i wyrzut insuliny? Czy tylko krzywa cukrowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko krzywa cukrowaKrzywa cukrowa i wyrzut insuliny? Czy tylko krzywa cukrowa?
Krzywa cukrowaKrzywa cukrowa i wyrzut insuliny? Czy tylko krzywa cukrowa?
Krzywa cukrowa
to badanie na glukoze i na insulinę jednoczesnie
Ja kupiłam ananasa tylko ponoć nie za dużo bo jeśćA co mam jeść to otrzymałam zaraz po pi-up ja pobrali komórki do zapłodnienia , i co mam unikać . teraz gdzieś znalazłam informacje ze surowy ananas też pomaga lecz nie wiem czy to prawda bo nie jadłam go jak byłam po zabiegu .
Tylko jak wiedzieć, czy to zwykła kolka czy skurcze macicy? To mnie trochę ciekawiDziewczyny pisaly ze mialy skurcze to wtedy nospa albo spasmolina. Ale jak nic sie nie dzieje to nie ma potrzebu chyba.
Ja jadłam po dwa plasterki 3 dni przed transferem i 2 dni po. Nie wiem czy to jego zasługa powodzenia, sprawdzę to teraz, tzn. w poniedziałek będę już wcinać [emoji531][emoji531]Ja kupiłam ananasa tylko ponoć nie za dużo bo jeść
Smacznego!!!!!!!Ja jadłam po dwa plasterki 3 dni przed transferem i 2 dni po. Nie wiem czy to jego zasługa powodzenia, sprawdzę to teraz, tzn. w poniedziałek będę już wcinać [emoji531][emoji531]